Nyugodjon le minden Bika, mert baj lesz! (ápr. 18.)

Seprenyi Fanni • 2017. április 18., kedd •
Keddi horoszkóp.
Nyugodjon le minden Bika, mert baj lesz! (ápr. 18.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Legyen kedves és jópofa ma, humorérzéke átlendíti a holtponton, hamarosan csodálatos változás kezdődik! Az alapokat fektesse már le ma!

 

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Törekedjen hirtelen haragjának a megfékezésére. Párkapcsolati esetleg családi konfliktus helyzet közeledik!

 

IKREK május 21.- június 21

Kedves Ikrek! Nehezen találja meg a közös hangot kollégáival? Ne akarjon felmondani egy kis türelem mindig rózsát terem! Pihenjen, tegye le gondolatait, vegye le hátára nehezedett „láthatatlan” súlyokat!

 

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Egyre közelebb kerül a céljaidhoz! Tarts ki még egy kicsit, akkor is, ha legszívesebben már feladnád!

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! A „nagy Ő” még várat magára, de ne búslakodjon! Addig is töltsön renget időt a barátaival, családjával. A sors úgyis megmutatja az utat a szerelem felé. Pénzügyei viszont annyira jól alakulnak, hogy célszerű lenne félre tennie!

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ne hagyja magát kihasználni! Foglalkozzon kicsit többet önmagával is! Kapcsolódjon ki, olvasson egy jó könyvet, menjen el egy masszázsra! Élvezze az életét és foglalkozzon kevesebbet mások problémáival!

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma legyen egy kicsit kedvesebb az emberekkel. Nem mindenki érti a nyers humort! Szerelmi élete szárnyal. Harmonikus kapcsolatában szinte újjászületik!

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Rengeteg ötleted van a munkahelyeden, amit magabiztosan ossz meg a kollégáiddal és főnököddel! Szerencsés nap elé nézel!

 

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ön kitartó és erős, de ugyanakkor félénk is, jobban szereti, ha Ön a domináns, csodálatos szerelem vár Önre! Érdemes ma virágot ajándékozni! Partnerével nagyon odaadó és bizalmas!

 

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Nagyon erős vágyat érez, hogy maradandót alkosson! Vigyázzon, nehogy lenyomatát a homokba fektesse és elfújja a szél! Jó lenne, ha megállapodna!

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ma csodálatos nap elé néz, ne hagyja, hogy mások a rossz hangulatukkal lenyomják az ön lelkesedését. A kitartás meghozza gyümölcsét.

 

HALAK február 20.-március 20

Kedves Halak! Túlzásba viszi a költekezést, ami anyagi problémákhoz fog vezetni. Céltudatosan vásároljon, és csak azt vegye meg, amire igazán tényleg szüksége is van.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére