NŐmérő Pusztai Fannival - női rovat a frisss.hu-n

FE • 2013. március 08., péntek •
A frisss.hu nem csak nőnapon gondol a hölgyekre. A nemzetközi ünnep azonban jó apropó arra, hogy útjára indítsuk péntekenként jelentkező rovatunkat a NŐmérőt. A hölgyeknek szóló magazinban a gyönyörű Pusztai Fanni kalauzolja el olvasóinkat azokban a témákban, amelyek nap, mint nap foglalkoztatnak egy igazi nőt.

Létezik egy nap, amelyen minden évben megünneplik a nőket, a világon mindenhol. A frisss.hu azonban úgy döntött, minden héten szeretne valamivel kedveskedni hölgy olvasóinak. Így jött az elhatározás, hogy egy igazán ütős, hasznos praktikákat tartalmazó rovatot indít  NŐmérő néven. Mindezt azonban nem a hagyományos módon tesszük. Itt nem csupán egy csajos blogról van szó.

A magazin házigazdája a 27 éves, szombathelyi Pusztai Fanni, aki nem csak szépségével, de ötleteivel is kitűnik a tömegből.

Pusztai Fanni a NŐmérő házigazdája

- Célunk az, hogy valóban használható praktikákkal tanácsokkal láthassunk el minden nőt. Nem csak elérhetetlen szépségápolási trükkökkel bonbázzuk a nézőket, olvasókat, ugyanis videós anyagainkban könnyen elkészíthető gyakorlatokat fogunk bemutatni. Nálunk nem csak a külalak, hanem a lelki egészség is fontos szempont lesz a rovat témáinak összeállításánál. Szeretnénk olyan tartalmat szolgáltatni, amelyek valóban segítik a nők mindennapi életét - mondja Pusztai Fanni.

A NŐmérő szórakoztató és hasznos magazin, amely minden pénteken várja olvasóit videóval, képekkel és írásos anyagokkal. Ha pedig még többet szeretne megtudni  a rovat készítéséről és a kulisszatitkokról, akkor hallgassa szombatonként reggel 8 és 10 között a FrisssFM-et.

Március 9-től minden szombat reggel a FrisssFm-en és minden pénteken a frisss.hu. Ha pedig témaötletét osztaná meg velünk, akkor bátran írjon az info@frisss.hu-ra!

közösség

további frisss

lap tetejére