Gyönyörű nap vár a Bikára (jún. 6)

Seprenyi Fanni • 2017. június 06., kedd •
Keddi horoszkóp.
Gyönyörű nap vár a Bikára (jún. 6)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Kedvessége ma nem ismer határokat!  Figyeljen a teste jeleire! Egy kis szeretet mindenre gyógyír, de ne feledje, akkor kap, ha ad! Adjon! Szeressen!

 

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ön egy főnyeremény! Ma olyan, mint egy szerencsemalac, ahova megy kivirágzik a levegő! Gyönyörű nap vár Önre! Öltöztesse ünneplőbe a szívét!

 

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Önfejűsége ma hátráltathatja anyagi dolgai fejlődésében! Ne verje a fogához a garast, nagyon gáz, amit csinál! Akkor kaphat pénzt, ha költ is! Költsön!

 

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Nyugalma és higgadtsága a legnagyobb erénye! Megfontoltan és bölcsen fog ma cselekedni! Előrelépés várható a napokban üzleti dolgaiban! Ügyes!

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Az kap csokit, aki kér! Ha nem kér nem kap semmit! Kommunikáljon! Szeretettel! Emelje fel a telefont, kérjen bocsánatot! Tanuljon meg kérni, és kapni fog! Adjon hálát, estére nagyon boldog lesz, nem kell elvágni azt, amit ki tudnak bogozni!

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Mai fegyvere a kitartása! Ma lehengerlő és bámulatos! Különleges energiákat kap ma az Univerzumtól vágyai, céljai megvalósításához! Figyelje a jeleket és cselekedjen!

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ön bámulatos ma! Nézzen csak tükörbe! Mit lát? Kiült a bölcsesség az arcára! Ne pánikoljon semmi miatt, a növő Hold megoldást nyújt félelmeire! A családja szereti Önt!

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

 Kedves Skorpió! Nem szeretethiánya van Önnek, hanem akkora falat épített a lelke köre, hogy ember legyen a talpán, aki lebontja! Kedveském, ha boldog akar lenni lágyítsa meg a szívét, mert nem páncélozott tankban fog érkezni a szerelem!

 

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma könnyen legyőzheti az egója! Fogja vissza magát, ne legyen pofátlan, próbáljon meg alázatos es szerény maradni egész nap, meg fogja látni, mennyire megéri néha csendben maradni!

 

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ön ma ne hisztizzen, szorítsa össze a fogát és állja a sarat! Ne arra fókuszáljon ami nincs, hanem élvezze azt, ami van! Lelki gazdagsága mindennél többet ér! Nyugi, Bakocska!

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! A tegnapi nehézségek után újult erővel ébred a mai nap lehetőségeire. Csodálatos nap vár Önre, ma minden sikerülhet, amihez eddig nem volt bátorsága!

 

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ma minden percben őrizze meg a higgadtságát és nyugalmát! Ne hagyja magát befolyásolni semmiféle negatív gondolatnak! Ma különösen teremt a gondolataival! Csak a jóra.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére