Cupido nyilai ma összecsapnak a Rák fölött (szept. 23)

Seprenyi Fanni • 2016. szeptember 23., péntek •
Pénteki horoszkóp.
Cupido nyilai ma összecsapnak a Rák fölött (szept. 23)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma semmiképp se engedje meg magának, hogy elragadja a nosztalgia! Főleg a negatív nosztalgia, amikor a múltja minden egyes, kisebb nagyobb problémáján rágódik.

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Szervezete tökéletes működéséhez frissíteni kell magát. Nem csak fizikailag, hanem emberi kapcsolataiban is öntsön tiszta vizet a pohárba! Őszintesége hosszútávon kifizetődő!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Egy fenékkel csak egy lovat lehet megülni, ma ne akarjon többet. Abba fogjon bele, ami igazán előreviszi. Ne felejtse el, hogy jobb egy jó üzletben 25 százalék, mint egy rosszban száz.

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Cupido nyilai összecsaphatnak a feje felett, ha nem tud dönteni, hallgasson a belső hangjára, figyeljen befelé. Valaki nem olyan régóta van jelen az életében, meg kell tartania, ha fejlődni akar.

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Hónapok óta ez a legbőségesebb napja. Használja ki az időt, hogy túllépjen mindenen, ami eddig meggátolta abban, hogy a legjobb formáját hozza és így elkerülhetetlen, hogy fenomenális perceket éljen át, minden értelemben!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Lazuljon ma, kedves Szűz! Legfőképp tanulja meg, hogy ki milyen státuszt érdemel az életében. Ingatlanvásárlásra is alkalmas a mai nap, a csillagok Önnek kedveznek!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma mindent visszakap, amit tegnap elvesztett, legyen türelmes a környezetével, ne legyen szigorú ma senkihez, egy jó szó többet ér, egy álmatlan éjszakánál.

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! A mai napja fantasztikus lesz. Anyagilag óriási előrelépés veszi kezdetét, amely a jövő hétre fog kikristályosodni. Ne essen kétségbe, minden úgy alakul, hogy Önt szolgálja!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma harcolni fognak Önben egymás ellen, a jó és a rossz tulajdonságai. Ne hagyja, hogy hirtelen haragja tönkretegye a napját. Számoljon el tízig mielőtt megbánta valakit.

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma remekül alakulhatnak a szépséggel, művészettel, szerelemmel kapcsolatos dolgai! Estére le kell zárnia minden olyan kapcsolatát, ami nem üt meg egy színvonalat, ha nem teszi később jobban fog fájni!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ez a nap tökéletes lehetőség az önpromócióra, most meg van áldva olyan beszédképességgel, hogy bárkinek bármit el tudna adni! Arra ügyeljen, hogy ne gondolkodjon sokat felesleges dolgokon.

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ma fordítson nagyobb figyelmet szervezete jelzéseire, ne akarja, hogy később problémák lehessenek az időben nem észrevett jelekből. Tartson önvizsgálatot testén és lelkén egyaránt.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére