Boldogság vár ma a mérlegekre (márc. 7.)

Seprenyi Fanni • 2017. március 07., kedd •
Keddi horoszkóp.
Boldogság vár ma a mérlegekre (márc. 7.)

KOS március 21.-április 20. Kedves Kos!

Kedves Kos! Mikor tetszett utoljára hálát adni, azért amije van? Kezdjen hozzá most azonnal, rájön milyen gazdag! Máris szebbnek fogja látni a napot, értékes és gyönyörű ma!

 

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ön ma nagyon erősen teremt, ezt jól használja, az égi kasszából óriási összeg indult el Ön felé és lelki társa is segíti az úton, nagy boldogság vár ma Önre!

 

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Mai fegyvere a kedvessége! Ma lehengerlő és bámulatos! Különleges energiákat kap ma az Univerzumtól vágyai, céljai megvalósításához! Figyelje a jeleket és cselekedjen!

 

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ne rohanjon sehova! Ma úgy érzi végre lecsillapodtak az indulatok Önben, és visszaáll minden a régibe! Ez így is van! De ne felejtse, nem megszerezni nehéz, hanem megtartani!

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Tessék ma harcolni, a tét a boldogsága! Ma kérje, követelje, hogy az legyen, amit Ön akar! Ne hagyja, hogy bárki Önre erőltethesse, amit Ön nem szeretne megtenni!

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ma minden percben őrizze meg a higgadtságát és nyugalmát! Ne hagyja magát befolyásolni semmiféle negatív gondolatnak! Ma különösen teremt a gondolataival! Csak a jóra! Ön egy főnyeremény!

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Béke, harmónia, szeretet. Erről fog szólni a mai nap! Ne idegeskedjen egy percig sem! Boldogsága ma megtalálja újratöltve!

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma pihenjen, relaxáljon, meditáljon, lazuljon! Ne aggódjon, ne féljen! Nyugalom, minden rendben! Minden akkor jön el, amikor Önnek arra szüksége van és megért rá, nem pedig akkor, amikor akarja!

 

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Csillapítsa egóját különben sérülni fog! Ne keresse a konfliktusokat, győzze le az akadályokat! Erősebb, mi t gondolja, de az erő a szívéből jöjjön és ne az eszéből!

 

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Vége a magánynak, hamarosan újra száz százalékon ég a szerelem az életében! Még egy kicsit tartson ki, hiszen a jó dolgokért küzdeni kell, semmit nem adnak ingyen!

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Családjának ma szüksége van az Ön segítő kezeire, ne keressen kifogásokat, segítsen, ahol tud! Az Univerzum a jót ötször adja vissza! Legyen bőkezű!

 

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! A tegnapi nehézségek után újult erővel ébred a mai nap lehetőségeire. Csodálatos nap vár Önre, ma minden sikerülhet, amihez eddig nem volt bátorsága.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére