Az Ikrek legyen kicsit önzőbb a mai nap folyamán (máj. 2.)

Seprenyi Fanni • 2017. május 02., kedd •
Keddi horoszkóp.
Az Ikrek legyen kicsit önzőbb a mai nap folyamán (máj. 2.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Nyugodt napja lesz, ne hagyja egy percig sem, hogy mások véleménye, irigységet, rosszindulata befolyásolja a belső békéjét! Relax!

 

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! A mai napon egy régi csatát fog győztesen lezárni ezért szüksége lesz intuíciójára, és hallgasson a belső hangra, érdemes lesz.

 

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ön egy csodálatos ember ne törődjön mások véleményével az ember a barátait meg válogathatja, de a családját nem. Önnek csak a saját életéért kell felelősséget vállalnia, a senki mással ne törődjön.

 

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Boldogság vár ma Önre ez egészen biztos ne görcsöljön, ne féljen, ne aggódjon, semmilyen higgye el, hogy a legjobbat érdemli és azt is fogja.

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Kezdődik a gazdagság az életében engedje áramolni a bőséget, higgye el hogy megérdemli a gazdagságot és az univerzum már meg is adja ön gazdagságra van ítélve.

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Az a szívdobbanás, ami mélyen ott van a lelkében, az ma nagyot fog dobbanni és elkezdődik élete leggyönyörűbb periódusa boldogság és gazdagság vár ma Önre, maradjon pozitív egész nap és mondja gyakran: szeretem magam.

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ezek igazán különleges napok főleg amik következnek az életében, csodálatos kvantumpillanatokat élhet meg a figyelmet fordítsa a spirituális fejlődése fele! Az intuíció ébred! Hallgasson rá!

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Készüljön fel arra, hogy ma nagy elismerésben lehetne része, ha hajlandó tenni érte úgyhogy tegyen érte és nagyon boldog lesz estére virágzó napja lesz.

 

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma ne szórakozzon senkivel, mert az emberi szív nem játékszer fejezze be, hogy úgy kezeli az embereket mintha tárgyak lennének.

 

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma dallamos hangja tökéletesen összecseng angyali lelkével ma csodálatos, igazán különleges óriási ajándékot fog ma kapni. A szerencsecsillag áll Ön felett. Ma minden dolga jól alakul mondja gyakran ma "köszönöm szeretlek".

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Maga annyira okos, ha azt tudná, már sokkal előbbre lehetne az életében. Ma olyan csillagállás van, aminek következtében ma megáldja a sors.

 

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ma ne hagyja, hogy az ördög vagy a kisördög Önbe bújhasson, ne hazudozzon, ne találjon ki rémtörténeteket és ne legyen hipochonder sem ugyanis előbb utóbb le fog bukni hogyha hazudik ne kamuzzon ma!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére