Trendi sportcuccok Kovács Deli stylist ajánlásával

Dreaming by Deli • 2018. március 18., vasárnap •
Mert az edzőteremben is hiúak vagyunk...
Trendi sportcuccok Kovács Deli stylist ajánlásával

A sportos életmód hosszútávú befektetés, amit a test meg fog hálálni, de miért is ne "szenvedjünk" divatosan az edzőteremben.

Valljuk be sokkal jobban érezzük magunkat egy csinos edzőruhában , mint lógó pólóban és mackó nadrágban. A legnagyobb sportmárkák mellett az igényt már több fast fashion márka is felismerte és jobbnál jobb kollekcióval rukkolnak elő. Külön öröm, hogy nem csak a dizájnra, hanem a megfelelő anyaghasználatra és szabásvonalakra is figyelnek, hiszen mit sem ér egy divatos edzőruha, ha a funkcióját nem tölti be!

Sportmelltartók

Sportolás közben különösen fontos a melltartó viselése! Nem a napközben viselt melltartókra gondolunk! Azok most tiltólistán vannak.  Egy jó minőségű, tartást adó sportmelltartóba érdemes befektetni! Ha költségkímélőbb megoldást szeretnék, nézzünk körül az outletekben. Figyeljünk arra is, hogy nem mindegy, milyen sportot űzünk. Más kell egy pilates és jóga órához, de más fazonra van szükségünk futás során vagy crossfitnél. 

1. Közepes tartás, H&M 4 490 Ft (akció) 2. Erős tartású, Nike 12 400 Ft  3. Triaction, Triumph 12 490 Ft 4. Warp Knit Top, Adidas 14 800 Ft  5. Közepes tartású, Asics 11 160 Ft 6. Könnyű tartású, Mango 3 495 Ft (akció) 7. Cipzáras fitness sportmelltartó, Dechatlon 4 990 Ft  8. Extra erős tartású, Under Armour 13 160 Ft  9. Közepes tartás, Bodyism (Farfetch) 25 420 Ft

Felsők és topok

A legfontosabb tényezők között itt is a kényelem és az anyag minősége (legyen légáteresztő) szerepel. A felső ruházat terén sincs hiány a választékban. Mindenki megtalálhatja a testalkatának, stílusának megfelelőt. 

1. Laza top, H&M 8 400 Ft 2. 2 in 1 felső, Under Armour 16 990 Ft 3. Crossfit top, Reebok 3 920 Ft (akció) 4. Ujjatlan felső pilateshez, Adidas 8 990 Ft 5. Kontrasztos paneles póló, Mango 3 995 Ft (akció) 6. Crop top, Puma 6 490 Ft (akció) 7. Színes trikó, Desigual 10 500 Ft 8. Dri Fit Cool Strappy top, Nike 11 499 Ft 9. Top, PINK Victoria’s Secret 8 700 Ft

Nadrágok

Itt ne a kopott cicanadrágokra és a kitérdesedett melegítő alsók jussanak eszünkbe.  Sortok, caprik és hosszú sport leggingsek közül egyaránt választhatunk mutatós darabokat. A színkavalkád mellett figyelnek a nadrágok kialakítására is, különböző panel betoldásokkal, kényelmes derékkialakítással. Nem biztos, hogy elsőre megtaláljuk a megfelelő darabot. Van olyan, amit felpróbálunk, jónak tűnik, aztán ahogy elkezdünk mozogni benne nyúlni kezd és lecsúszkál. A másik probléma a derékrésznél szokott előjönni. Vannak olyan nadrágok, amiknek a derekát rendkívül szorosra szabják, borzasztó kellemetlen tud lenni és az edzésre sem lehet maximális koncentrálni.

1. Sportnadrág, H&M 6 990 Ft 2. Slimming effect leggings, Mango 4 995 Ft (akció) 3. Nike Power edzőnadrág (plus size méret), Nike 18 000 Ft 4. Sort kompressziós nadrággal, Reebok 12 600 Ft 5. Tréning nadrág, Puma 18 990 Ft 6. Virágos leggings, Desigual 18 200 Ft

 

Zárásként annyit, hogy ha valaki azt fontolgatja, itt az ideje elkezdeni sportolni, ne habozzon sokat! Nem is a divatos edzőruhákról van szó, hanem arról, hogy a mozgás és a sport igazi minőségi változást fog hozni. Ez egy hosszútávú befektetés, amit a test meg fog hálálni. A szervezet sokkal ellenállóbb lesz, az állóképesség növekedni fog és a test is formálódik. Arról már nem is beszélve, hogy új embereket lehet megismerni és jó érzés olyan közösséghez tartozni, ahol a sportolni vágyók nap mint nap együtt lépik át saját határaikat!

Fotók: flickr.com, reblog, nike.com, farfetch.com, dechatlon.hu, mango.com, reebok.com, Under Armour és Triumph webshopok és Pinterest

közösség

további frisss

lap tetejére