A Vízöntőnek ma minden sikerülni fog (jún. 29.)

Seprenyi Fanni • 2017. június 29., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Vízöntőnek ma minden sikerülni fog (jún. 29.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Kap egy nagyszerű ajánlatot, de elbizonytalanodik, mert nagy változásokkal is jár. Szervezzen családi összejövetelt, szerettei között megnyugszik!

 

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Partnere kirándulásra vágyik, hagyja magát, menjenek el együtt, csak közelebb hozza Önöket az egész napos beszélgetés!

 

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ön nem a földön jár, ideje lenni leszállni! Akire kivetette a hálóját, az illető távol tartja Magát Öntől. Sportoljon, vezesse le a feszültséget!

 

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Amilyen melankolikusan indul a nap, annyira győzedelmesen végződik. Partnerére féltékeny lesz, pedig semmi oka rá!

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ma a szeretetével lebont minden falat és akadályt, rájön, hogy a harag a legrosszabb tanácsadó! Szeressen, és hamarosan megkóstolja milyen érzés szeretve szeretni!

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! A mai napon rengeteg elintéznivalója akad, de jól veszi az akadályt! Megfontoltan döntsön, ne türelmetlenkedjen és nézze meg jól, hogy mit ír alá.

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Főnökének nagyobb mennyiségű megtakarításban segít, ezért persze Ő nagyon hálás lesz! Tegye azt, ami boldoggá teszi!

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! A boldogság az ajtaján kopogtat! Fogja meg a telefont és hívja fel azt, akit nem mer! Meglátja, egy csodálatos fejezet kezdődik életébe!

 

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Nyugodjon meg, nincs semmi pánikra ok Ön körül! Túl vagyunk a Teleholdon, ezáltal vége a konfliktusoknak! Kitartás, ma minden változhat pozitív irányba!

 

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Legyen ma résen, figyelje a jeleket, hatalmas üzleti lehetőség vár Önre, ragadja meg azonnal, ne gondolkozzon tovább! Sikerülni fog!

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ez az Ön napja! Ma minden sikerül! Harcias és tettre kész, ennek előnyét estére már érezni is fogja! Nem nyalogat sebeket tovább! Fejlődik! Es ez jó!

 

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Családja támogatja a legmerészebb ötleteit, ennél nagyobb bizalomra nincs is szüksége! Megtérül, ha mer nagyot álmodni, hajrá!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére