A Vízöntő jobb, ha nem füllent, mert lebukhat (máj. 15.)

Seprenyi Fanni • 2017. május 15., hétfő •
Hétfői horoszkóp.
A Vízöntő jobb, ha nem füllent, mert lebukhat (máj. 15.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ne pánikoljon semmi esetre sem. Minden a legnagyobb rendben! A hullámvölgy után mindig a hullámhegy jön!

 

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Féltékenysége rossz tanácsadó! Ha jeleneteket rendez, azzal elismeri, hogy kevés! Aki menni akar úgyis menni fog, aki pedig szereti, az marad!

 

IKREK május 21.- június 21

Kedves Ikrek! Félénkségre semmi oka! Ma mondja meg a tutit, ne fojtsa el érzelmeit és véleményét! Ne foglalkozzon másokkal! Adja ki magából! Legyen erős!

 

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ideje a tettek mezejére lépni, ha fejlődni akar! Nem fog a sült galamb berepülni az ablakon! A negatív emberekkel szakítsa meg a kapcsolatot! Egy életre!

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Irigyei ma is lesznek, de sose feledje, csak azt támadják, akinél a labda van! Ne azt nézze, hogy mit, hanem, hogy ki mondja! Jó az irány, így tovább!

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Használja ki vonzerejét, engedje, hogy sodorják az események. Ma ne Ön legyen a megmondó ember, inkább kívülről figyelje az eseményeket!

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Anyagi gyarapodás kezdődik a mai napon! Születik valami új, valami csodálatos! Hamarosan látni fogja!

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Nyilván sok hibája van, ha másokban kevés a szeretet! Ne durcizzon emiatt, ez a környezete szegénységi bizonyítványa! Fel a fejjel! Szeresse magát!

 

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma Önnél lesz a Jolly Joker! Kívánjon, kérjen, megkapja! A csillagok Önnek kedveznek! A tervei célba találnak!

 

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Vegyen ma magának valamit, mert még a végén hiányérzettel fog lefeküdni! Jutalmazza magát, most megérdemli! Szép munka volt!

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Őszinteségét ma helyezze előtérbe, kisebb füllentésekbe is bele tud bolondulni, szelektálja gondolatait es inkább legyen őszinte, mint belekeveredjen saját hazugságba!

 

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ámor nyila különös hatást vált ki Önből! Jót tesz Önnek a szerelem, ha még nem fedezte fel igazan ásson mélyebbre, csodálatos lesz!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére