A Skorpiót rendesen elkapja Cupido (okt. 19.)

Seprenyi Fanni • 2016. október 19., szerda •
Szerdai horoszkóp.
A Skorpiót rendesen elkapja Cupido (okt. 19.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Törekedjen hirtelen haragjának a megfékezésére. Párkapcsolati esetleg családi konfliktus helyzet közeledik!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Igazságérzete nagyon erős, általában ösztönösen cselekszik, aminek családja nem mindig örül. Nehezen tud NEM-et mondani és ennek olykor meg is issza a levét.

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Egyre közelebb kerül a céljaihoz! Tartson ki még egy kicsit, akkor is ha legszívesebben már feladná!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Túlzásba viszi a költekezést, ami anyagi problémákhoz fog vezetni. Céltudatosan vásároljon és csak azt vegye meg, amire igazán tényleg szüksége is van. Szerelmi élete zavaros, de az ősz beköszöntével rá talál a nagy szerelemre!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ön kitartó és erős, de ugyanakkor félénk is, jobban szereti, ha Ön a domináns, csodálatos szerelem vár Önre! Érdemes ma virágot ajándékozni! Partnerével nagyon odaadó és bizalmas!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! A nagy "Ő” még várat magára, de ne búslakodjon! Addig is töltsön renget időt a barátaival, családjával! A sors úgyis megmutatja az utat a szerelem felé. Pénzügyei viszont annyira jól alakulnak, hogy célszerű lenne félre tennie!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ne hagyja magát kihasználni! Foglalkozzon kicsit többet önmagával is! Kapcsolódjon ki, olvasson egy jó könyvet, menjen el wellnessezni! Élvezze az életét és foglalkozzon kevesebbet mások problémáival!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma legyen egy kicsit kedvesebb az emberekkel. Nem mindenki érti a nyers humort! Szerelmi élete szárnyal! Harmonikus kapcsolatában szinte újjászületik!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Rengeteg ötlete van a munkahelyén, amit magabiztosan osszon meg a kollégáival és főnökével! Szerencsés nap elé néz!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Nagyon erős vágyat érez, hogy maradandót alkosson! Vigyázzon, nehogy lenyomatát a homokba fektesse és elfújja a szél! Jó lenne, ha megállapodna!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Nehezen találja meg a közös hangot kollégáival? Ne akarjon felmondani, egy kis türelem mindig rózsát terem! Pihenjen, tegye le gondolatait, vegye le hátára nehezedett „láthatatlan” súlyokat!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Az új szerelem nagyon jó hatással van Önre, dicsérje folyamatosan szerelmét, élete legszebb periódusa előtt áll! Legyen annyira bomba, mint még soha!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére