A Rák ma kicsattan az örömtől (máj. 17)

Seprenyi Fanni • 2017. május 17., szerda •
Szerdai horoszkóp.
A Rák ma kicsattan az örömtől (máj. 17)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Vidám napja lesz ma, álmai valóra fognak válni, ne féljen, csak a pozitív gondolatokat engedje be elméjébe.

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Megérdemelt boldogsága egy karnyújtásnyira van Öntől, kedves és kifinomult ma, kerülje a konfliktushelyzet kialakulását, ha mégis belekerül, a tolerancia dolgozzon Önben!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Udvariassága és kedvessége ma nem ismer határokat, a tolerancia mintaképe! Gratulálok! Jó irányba halad, a csillagok Önnek kedveznek! Nagyon szép időszak vár Önre!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ma nagyon boldog napra számíthat! Ez az Ön napja, ma megtanulja, milyen érzés szeretve szeretni, ma számítanak Önre, ne dugja a fejét a homokba, a boldogság az ajtóban kopogtat, ne a hátsó kertben gyomláljon! Boldog lesz!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ma kérjen.. kérjen! Jól kérjen! Precízen megfogalmazva és az univerzum megadja Önnek! 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Nyugodjon meg! Teljesedni, gyarapodni fog lelkileg, magasabb minőségű érzelmeket fog kapni, mint korábban! Legyen nyitott!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Mától Szeressen feltétel nélkül. Elsőre úgysem fog sikerülni, de minden többször próbálja annál jobb lesz! Ha feltétel nélkül szeret Önt is feltétel nélkül fogják szeretni és onnantól kezdve nyert ügye van!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Szépen alakulnak a dolgai! Ne pánikoljon, jobb lassan haladni előre, mint gyorsan leesni az almafáról, vagy a lépcsőről! Minden rendben lesz!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma megtanulja, hogy nem Ön az egyetlen a világon, nem mindig lehet minden úgy, ahogy Ön akarja, de amennyit a kerék megy lefelé, annyit fel is! Kitartás!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ne menjen fejjel a falnak! A dolgok közelebb vannak önhöz, mint hinné! Ne legyen türelmetlen, öltöztesse ünneplőbe a szívét, szüksége lesz rá!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ma törődjön a családjával! Ne gázoljon bele senkinek az életébe, azért mert azt hiszi, hogy Ön jobban csinálná! Maradjon csendben, vagy vegye fel a cipőjét és csinálja az ön által kritizált után!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Hamarosan találkozik egy régi szerelmével, ahol maradt még parázs! Az csak Önön múlik, hogy felrobbantja vagy eloltja, de érdemes kimozdulnia!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére