A Nyilas vegye komolyabban az emberi kapcsolatait (ápr. 27)

Seprenyi Fanni • 2017. április 27., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Nyilas vegye komolyabban az emberi kapcsolatait (ápr. 27)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma ne játsszon senkinek az érzéseivel, különben visszafogja kapni. Hogyha a fagyi vissza nyal, nagyon boldogtalan lesz, úgyhogy óvatosan a szavakkal és a felesleges ígéretekkel.

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ma nem kell félnie semmitől hiszen minden dolga jól alakul, egy kicsit több önbizalommal kezdje a napot!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Igazán sikeresnek fogja magát érezni, ha mer belevágni új dolgokba, szenzációs élményekben lehet része, ne féljen az újtól.

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ön egy csodálatos ember ma a siker útján hatalmasat fog ugrani feljebb jut a ranglétrán, mint valaha gratulálok szép munka.

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! A csillagok ma is ön mellett állnak és a szentek glóriát emelnek a feje fölé áldott ember ma Ön, éljen a lehetőséggel!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Emberségből ma jeles nyugodtan segítsen az elesetteken, az univerzum a jót ötször, a rosszat háromszor adja vissza.

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Egy percig sem idegeskedhetek ma a félelem csak a fejében létezik nyugodjon meg, minden úgy alakul ahogy önnek a legjobb!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma az összes csillag Önnek kedvez! Az Univerzum összefog Önért? Fontos döntésre választ csak délután adjon!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Vegye komolyan az emberi kapcsolatait ne játsszon, és ne kacérkodjon semmivel és senkivel sem az üzletben, sem a magánéletben különben ráfog fázni.

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma nagy felelősség kerül az ön vállára, de meg fog birkózni a feladattal nagyon jól fog dönteni. Hosszú távon csodálatos befektetés veszi kezdetét a mai napon!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ön kedves ma mindenkivel és ezért önnel is kedvesek lesznek, vigyázzon egészségére mert kerülgeti valamilyen betegség, vagy kerülje azokat az embereket akik betegek ön körül.

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! A hazugság előbb vagy utóbb kiderül ma biztos hogy lehull a lepel egy régi titokról próbálja emelt fővel viselni és vállalni a tettei következményeit vonja le a tanulságot és legközelebb ne kövesse el ezt a hibát. Az emberi szív nem játékszer.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére