A Nyilas hívja fel egy ismerősét, aki már nagyon hiányzik (szept. 22)

Seprenyi Fanni • 2016. szeptember 22., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Nyilas hívja fel egy ismerősét, aki már nagyon hiányzik (szept. 22)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Fókuszáljon egy dologra és azt csinálja 100%-on! Meglátja, megéri! És gondolkodjon pozitívan, még a borús idő ellenére is.

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Az éremnek két oldala van! Ne csak a saját nézőpontjából lássa a dolgokat. Próbálja megérteni a másik felet is, higgye el, nem hazudnak ma Önnek!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Legyen kedves és jópofa ma, humorérzéke átlendíti a holtponton, hamarosan csodálatos változás kezdődik! Az alapokat fektesse már le ma!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ma különösen fáradtnak érezheti magát, ne feledje, az Ön ereje sosem fogy el. Próbáljon délután pihenni, jót fog tenni, estére tisztábban fogja látni a dolgokat!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ön ma az a vesztes, aki nem látja, hogy nyert! Nem pech széria kezdődik az életében, csak meg kell tanulnia értékelni a jót, és ahhoz sajnos látni kell a rosszat is!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ma csinosabb, mint valaha! Nézzen csak bele a tükörbe, milyen gyönyörű! Ne hagyja magát idegesíteni, ma nincs más dolga, mint ragyogni!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma jól leplezze hátsó szándékait, ugyanis leránthatja az "érdekember" fátylat Önről a Mars! Legyen ma önzetlen a családi békesség érdekében.

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Csodálatos napra számíthat! Ma minden sikerül Önnek! Tárgyaljon a délutáni órákban, rengeteg pénz indult el Ön felé, a gazdagodás megkezdődött!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Hívjon fel ma egy régi ismerősét, pont azt, aki napok óta a fejében jár, hiányzik Önnek! Higgye el, hogy jól fog esni, jobban fog aludni is!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ön magányosnak érzi Magát, pedig szerettei nagyon féltik. Vigyázzon, mit mond, mert félre érthetik és vitát gerjeszthet!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ideje lenne pihenni, lassítani, mindenben, mindenen! Ne kapkodjon, azzal elronthat mindent! Dolgozzon lassan, szépen, meglátja érdemes!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Fogja vissza magát ma, szeresse a környezetét és az embereket, ma az egyetlen "fegyvere" a szeretet, mellyel diadalt arat!

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére