A Nyilas előre nézzen szerdán is (aug 30.)

Seprenyi Fanni • 2017. augusztus 30., szerda •
Szerdai horoszkóp.
A Nyilas előre nézzen szerdán is (aug 30.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Tartsa tiszteletben mások véleményét, inkább nyeljen egyet és ne rontsa el a jelen szépséget egy konfliktus helyzettel! Béke

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ne feledje, aki önnek pletykál, az Önről is fog! Zárja ki az életéből a pletykás embereket, ezek csak elszívják Önt, nem a mennyiség, a minőség a fontos!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Kis megfázás előfordulhat ma, illetve a jeleit érezheti magán! Bár egyre szebb az idő, csalóka is.

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Egy családi nézeteltérés talál ma megoldásra, ezáltal egy óriási kő esik le a szívéről. A nyugalom, a békesség, a szeretet, és a harmónia többet ér az egó harcánál!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Igazából ma Önnek jár a Jolly Joker! Ma többet fejlődhet, mint egész hónapban! Ideje nem stresszelni feleslegesen a jövője miatt! Élje meg a jelent!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ne lopjon ma, ötletet legalábbis nem érdemes, hiszen a délutáni órákban csodálatos lehetőségek lépnek az életébe! Nincs rövidvágás, várja meg az ihletet.

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ne kergesse őrületbe az ismerőseit, ha Önnek rossz napja van, nem kell a többiekét is rosszabbá tenni. 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma kritikát kaphat, de a kritikusoknak még sosem állítottak szobrot, csak a kritizáltaknak! Ne feledje, mindig azt támadják, akinél a labda van! Ne vegye a szívére!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Nosztalgikus hangulatba keveredhet a mai napon! Ne ragadjon benne a múlt szédítő mámorában, semmiképp ne nyúljon vissza! Menjen az útján egyenesen, tovább!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ha a pénz kezelési szokásait rendbe rakja, nem esik ugyanabba a hibába sorozatosan! A szokás fontosabb, mint az összeg! Legyen megfontolt!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Híres Páli fordulatot vehet ma egy régi-régi barátjával kapcsolatban! Ne csak a szívére hallgasson, az ész is domináns lehet ma!

HALAK február 20.-március 20

Kedves Halak! van! Ma pénzhez jut! Nagyobb összeg, mint várta! Nagyszerű! Az anyagi biztonsága kialakulóban van, nem is akármennyire, gyönyörű jövő vár Önre!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére