A nővérek szervezkedésének hála, az agydaganatos apa láthatta fia születését

Frisss.hu/huffingtonpost.com - Fotó: Sarah Boccolucci • 2016. szeptember 30., péntek •
Nem kis meglepetés volt.
A nővérek szervezkedésének hála, az agydaganatos apa láthatta fia születését

Szeptember 18-án született meg Levon, Jessica Li és Cagney Wenk fia, a nagy eseményt pedig Sarah Boccolucci fotózhatta végig. Ez eddig egy teljesen átlagos történet lenne, ha a vőlegénynél 3 héttel a szülés előtt nem diagnosztizáltak volna agresszív, negyedik stádiumban lévő agydaganatot.

Levon's Birth Story from SarahBoccolucciPhotography on Vimeo.

Cagney glioblastomáját így annak a kórháznak az intenzív osztályán kezelték, ahol később a szülés is zajlott. Egyébként a srác azért ment kivizsgálásra, mert 3 hétig folyamatosan fájt a feje.

A vőlegényen biopsziát végeztek el, megnyitották a koponyáját, hogy csökkentsék a koponyaűri nyomást, sugárkezelést és kemoterápiát is kapott a fia születése előtti hetekben.

Az agyműtét után az intenzív osztály nővérei tenni akartak valamit a rákos apukáért, ezért a Now I Lay Me Down To Sleep (szabad fordításban: Most lefektetem magam aludni) nevű szervezetet, aminek rengeteg fotós önkéntes tagja és halva született csecsemőkről készítenek családi fotókat emlékül a gyászoló szülőknek, méghozzá ingyen.

Ennek a szervezetnek a tagja Sarah Boccolucci is, aki vállalta, hogy lefotózza az apukát az újszülött fiával. Amint megindult a vajúdás, a nővérek azonnal felvitték Cagney-t az intenzívről a szülészetre, ekkor találkoztak Sarah-val is, aki videót is készített a nagy napról.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére