A Mérleg előtt tökéletes nap áll (szept. 2)

Seprenyi Fanni • 2016. szeptember 02., péntek •
Pénteki horoszkóp.
A Mérleg előtt tökéletes nap áll (szept. 2)

KOS március 21.-április 20.

Ma a konfliktusoknak ne engedjen! Maradjon erős! Az egóját pedig engedje el! Legyen Ön a nagyobb!

BIKA április 21.- május 20.

Ma figyeljen befelé, fogjon egy könyvet, kapcsoljon ki egy kicsit, az elmúlt időszakban túlaggódta magát, lassítson a tempón, dolgozni csak lassan, szépen, ahogy a csillag megy az égen úgy lehet, és úgy érdemes.

IKREK május 21.- június 21.

A mai nap a flörtölésé, párja féltékeny lehet önre, fogja vissza magát, a családi békesség érdekében, ma ne legyen szelektív a hallása, figyeljen minden kérésre, az Univerzum meg fogja hálálni.

RÁK június 22.- július 22.

Ma Ön a legcsodálatosabb a világon! Legyen erős és kedves mindenkivel! Százszorosan fogja visszakapni!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Dolgozzon keményen, ne engedjen az elveiből, ne legyen megalkuvó, önnek van igaza, harcoljon érte. A nap végén hátradőlhet és megnyugodhat; Ezt is megoldotta!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Őrizze meg nyugalmát, ma a konfliktuskedvelő emberek meg fogják találni, maradjon nyugodt, minden megoldódik. Tanulja meg, az embereket szeretjük, a tárgyakat használjuk!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Ez az ön napja, ma minden sikerül, tökéletes nap egy új kezdethez, zárja le a régit nyugodt szívvel, minden vég egy új kezdet!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Ne rágódjon tovább ugyanazon a problémán, ne panaszkodjon, álljon fel es oldja meg. Képes mindenre, csodálatos energiák veszik ma körül, éljen a lehetőséggel, használja ki!

NYILAS november 23.-december 21.

Ma ne akarjon racionális oldalról megközelíteni semmit, semmi sem az aminek látszik. Adja át magát az önt körülvevő energia hatalmának, sodródjon az árral, bízzon magában!

BAK december 22.-január 20.

Ne idegeskedjen, nem ér annyit az a problémának hitt próbatétel valójában önt szolgálja, erősebb, mint valaha, ne habozzon, emelje fel a telefont és oldja meg!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Ma valakinek nagyon nagy szüksége lesz önre, nyújtsa a kezét segítséggel. Engedje, hogy a jó szíve vezesse. Nem fogja megbánni, szeressen!

HALAK február 20.-március 20.

Ne bántson meg senkit, válogatása meg a szavait, minden úgy lesz, ahogy lennie kell, minden a fejlődését szolgálja, nyugalom, tiszteljen ma mindenkit és önt is fogják.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére