A Kos ne stresszelje túl magát! (jún. 2.)

Seprenyi Fanni • 2017. június 02., péntek •
Pénteki horoszkóp.
A Kos ne stresszelje túl magát! (jún. 2.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma izgalmas napja lesz. Ne stresszelje túl magát, lazítson, relaxáljon, meditáljon, fusson, fürödjön!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ma mindent visszakap, amit tegnap elvesztett, legyen pozitív, meglátja, minden csillag Önnek kedvez ma! Ne veszítse el türelmét, minden úgy alakul, ahogy Önnek a legjobb!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ma konfliktusa lehet egy hozzátartozójával, próbálja a dolgokat kívülről szemlélni, akkor fog jönni a megoldás, amikor a legkevésbé számít rá! Fejezze be görcsös ragaszkodást, olyan iránt, ami Önt nem szolgálja többé!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ne hagyja, hogy a rossz tulajdonságai ma uralják ítélőképességét. Maradjon hű Önmagához, nem kell a kákán is a csomót keresni. A szemének higgyen és ne másoknak.

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Sikeres lesz a mai nap. Megérte minden plusz feladat a múltban. Ma meglesz a gyümölcse a kemény munkának! Bízzon magában, az élet jó fej lesz Önnel!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Dobja félre a maximalizmusát, ne azt nézze mit nem csináltak meg Önnek, hanem, amit igen! Vegye észre, hogy sokan fogtak össze az Ön boldogsága érdekében, legyen hálás!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! A sok munkának megvan a gyümölcsét. Szép kis birodalmat épített fel a kövekből, amiket mások magára dobtak! Még nem dőlhet hátra, de az irány nagyon jó!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Dicsérje és szeresse azokat, akik jók Önhöz, próbáljon meg elrugaszkodni a földtől pár órára, ma ne a realizmusa uralkodjon magán! Álmodozzon!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma ideje rendezni egy régi adósságot. Nem feltétlen anyagi adósságot. Egy ígéretet a múltból, ami elmaradt. De a másiknak sokat jelent. Sokkal jobban fog aludni!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Még délelőtt kapjon észbe, hogy valami nem a régi. A lehetőség kopogtat az ajtaján, keljen fel és csinálja, ne a hátsó kertben locsolja a gyomokat! Ragadja meg a Napot!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ma meg kell harcolnia a lelkiismeretével, nehezebb lesz, mint gondolná, de sikerrel fog járni! Hosszú idő után végre pontot tehet egy régóta fejfájást okozó ügy végére!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Maga körül rengeteg ember van, akiket elfelejtett értékelni, ma ne elvárjon, hanem kérjen, ne szidjon, dicsérjen! Megismeri a szavak erejét!
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére