A Halak változtasson a hozzáállásán (júl. 11.)

Seprenyi Fanni • 2017. július 11., kedd •
Keddi horoszkóp.
A Halak változtasson a hozzáállásán (júl. 11.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma kifejezetten sikeres üzletet köthet, profitálhat rendesen belőle. Kapcsolatára a türelmetlenség érvényes, csak lassan, nyugodtan, higgadtan!

 

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Használja ki vonzerejét, engedje, hogy sodorják az események. Ma ne Ön legyen a megmondó ember, inkább kívülről figyelje az eseményeket!

 

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ön túl sokat vállal, egyedül nem fogja tudni megvalósítani! Lazítson kicsit, egyszerre egy dolgot vigyen véghez,ne kapkodjon össze-vissza!

 

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Csodás nap vár Önre! Anyagi dolgai gyönyörűen alakulnak egy mai rövid beszélgetés után, ne feledje, mindig van új a nap alatt, nagyon sok pénze lesz!

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ma felnyílik a szeme, olyan tisztán fog látni bizonyos dolgokban, mint eddig sosem. Még Ön is meglepődik, hogy mindeközben egy szemléletváltáson is keresztülmegy.

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Új szerelem van kialakulóban, de az is lehet, hogy csak szeretné, mert tenni kell érte! Ne ábrándozzon folyton, szálljon le a földre!

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Túlhajtotta Magát, ideje pihenni, tegye le gondjait, ne foglalkozzon a folyosói pletykákkal. Egyszerűen lazítson, menjen el nyaralni, utazzon!

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Kevés az önbizalma, bátorításra szorul, de ne ragaszkodjon túlságosan senkihez! Útjába kerülhetnek szélhámosok, ne dőljön be nekik!

 

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Kicsit elszállt Magától az utóbbi időben és ezt más is észrevette. Ne oktasson ki senkit, inkább kedvesen segítsen. Párkapcsolatában a féltékenység lesz úrrá.

 

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Valaki felbukkan a múltból és ez nagyon meglepi. Amennyiben hivatalos ügyet intéz, fontos a diszkréció. Párkapcsolatában konfliktus helyzet közeledik!

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ez egy jó nap konkrét döntések meghozatalára és kivitelezésére, legyen akár egy fogyókúra kezdete! Ma kerülje a konfliktusokat!

 

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Mostanában kicsit ellustult, ennek teste látja kárát. A hozzáállásán kellene változtatni, hogy minden a megszokott kerékvágásba kerüljön. Sportra fel!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére