A Halak körül ma minden letisztul (okt. 20)

Seprenyi Fanni • 2016. október 20., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Halak körül ma minden letisztul (okt. 20)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma a mérték az érték! Szelektálja gondolatait, kerülje a negatívot, ne halmozza a feszültséget, ma minden gondolata százszorosan hat! Veszekedjen holnap!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Engedjen ma be mindent, ami jönni akar! Legyen nyitott, és kerülje a bizalmatlanságot! Valami csodálatos van készülőben az Ön számára! Fogadja méltón!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Legyen kedves ma nem hazudni, senkinek! A lebukás veszélye szinte garantált! A fájdalmas igazság csak egyszer fáj! A hazugság sokszor! Legyen őszinte!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Valaki a múltból ma visszatér és felkavar mindent, hirtelen nem tudja mi tévő legyen! Egy biztos, hallgasson a szívére, ma megteheti! Csodálatos este előtt áll, készüljön fel rá!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Az élete újra teljes, sőt, most lett csak teljes igazán! A maradék frusztráló tényezőt még iktassa ki és teljes gőzzel haladhat a boldogsága irányába!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Beszéljen kevesebbet, hallgasson többet! Takarítsa ki az életéből a szemetet! Csináljon helyet az újnak!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg Ideje lazulni! Engedje ki a gőzt! Kapcsoljon ki, menjen a természetbe, hallgassa a madarakat, keressen csillagokat, tanulja meg észrevenni a mindennapok csodáját!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! A GPS sem kérdezi meg hol volt, beírja a célt és elviszi Önt oda! Akkor miért rágódik folyamatosan a múlton? Ez gátolja Önt a fejlődésében! Zárja már le végre!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma öltöztesse ünneplőbe a szívét! Nagy esemény előtt áll! Ma szilárdítson meg valamit, és boldog lesz!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Koncentráljon arra, ami szép az életében és azt erősítse! Ne romboljon tovább! Nagy boldogság vár Önre, de tennie kell érte! Először is, újjáépíteni Önmagát!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Kitör ma az Önre szabott keretből! Ne ma spóroljon! Amit ma ad, az százszorosan fog visszatérni Önhöz! Költekezzen! Tegye magát boldoggá!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ma letisztul minden Ön körül, véget ér a társas vagy nem társas magány! Felébred és észreveszi mennyien szeretik Önt! Rendkívül boldog lesz, meg fogja bánni az összes sóvárgással töltött percet.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére