A feltöltődés legyen a legfontosabb ma a Bika számára (aug. 3.)

Seprenyi Fanni • 2017. augusztus 03., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A feltöltődés legyen a legfontosabb ma a Bika számára (aug. 3.)

KOS március 21.-április 20.

Ma sikeres napra számíthat, tegye félre az elvárásait és az egóját, a dolgai jobban fognak alakulni, mint hitte! Hallgasson az első megérzésére.

 

BIKA április 21.- május 20.

Töltsön ma több időt a természetben, most fel kell töltenie a kimerült készleteit, vegye észre az apró dolgokat, meglátja, jót fog tenni!

 

IKREK május 21.- június 21.

Ma gondoljon meg mindent kétszer, mielőtt kinyitja a száját. Valaki féltékeny önre, és szívja az energiáját, ne engedje, hogy mások véleménye befolyásolja a belső békéjét.

 

RÁK június 22.- július 22.

Egy barátja segítségért fordulhat önhöz, hallgassa meg, legyen türelmes, hosszútávon kedvező lesz önnek, még, ha ezt nem is sejti előre. Megéri!

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Ma igazán nagy önfegyelemre lesz szüksége, ne hagyja, hogy az egója irányítsa, próbálja más szemszögből megközelíteni a dolgait, higgye el, maga sem dobhat mindig hatost!

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Új információ birtokába fog ma jutni, figyeljen a jelekre, anyagi ügyekben előrelépés várható. Tegye délutánra fontos üzleti megbeszélését, ma minden önnek kedvez.

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Hagyja ma kibontakozni a fantáziáját, ma mindent lehet önnek, ne sajnálja magától a pénzt és időt, megérdemel egy kis kényeztetést.

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Figyeljen ma a szívére, szerelmi dolgai új vizekre evezhetnek, ma csak a szívére hallgasson és éljen a pillanatnak, használjon ki minden percet, amit boldogsággal tölthet.

 

NYILAS november 23.-december 21.

Valaki megpróbálja elbizonytalanítani önt, ne higgyen neki, legyen erősebb a hite a félelmeinél, menjen tovább stabilan az útján, jó helyen van, pontosan ott ahol lennie kell!

 

BAK december 22.-január 20.

A mai nap az álmoké, fordítson időt ma relaxációs gyakorlatra, ábrándozzon, a vágyai hamarosan valóra válnak, ne adja fel, pontos képet alkosson arról, hogy mit is akar igazan!

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Délelőtt valaki megkörnyékezi és a kákán is csomót fog keresni a munkájában, ne törődjön vele, nyugodt szívvel küldje el, rázza meg magát és ne hagyja el a jókedve.

 

HALAK február 20.-március 20.

Kellemes napja lesz, elkaphatja egy érzés, hogy de jó lenne, ha ez a nap örökké tartana, minden dolga jól alakul ma, ez az ön napja, a nap végére lesz mit ünnepelni, gondoskodjon róla, hogy legyen mivel koccintani este!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére