A Bika zárja ki az életéből a pletykás embereket (szept. 20)

Seprenyi Fanni • 2016. szeptember 20., kedd •
Keddi horoszkóp.
A Bika zárja ki az életéből a pletykás embereket (szept. 20)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Tartsa tiszteletben mások véleményét, inkább nyeljen egyet és ne rontsa el a jelen szépséget egy konfliktus helyzettel! Béke.

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ne feledje, aki önnek pletykál, az Önről is fog! Zárja ki az életéből a pletykás embereket, ezek csak elszívják Önt, nem a mennyiség, a minőség a fontos!

IKREK május 21.- június 21

Kedves Ikrek! Kis megfázás előfordulhat ma, illetve a jeleit érezheti magán! Bár kint meleg van, ne vegye félvállról az egészségét.

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Egy családi nézeteltérés talál ma megoldásra, ezáltal egy óriási kő esik le a szívéről. A nyugalom, a békesség, a szeretet, és a harmónia többet ér az egó harcánál!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Igazából ma Önnek jár a Jolly Joker! Ma többet fejlődhet, mint egész hónapban! Ideje nem stresszelni feleslegesen a jövője miatt! Élje meg a jelent!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ne lopjon ma, ötletet legalábbis nem érdemes, hiszen a délutáni órákban csodálatos lehetőségek lépnek az életébe! Nincs rövidvágás, várja meg az ihletet.

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma semmiképp ne hazudjon! Inkább holnap! Ma a lebukás veszélye garantált! Maradjon őszinte, reggeltől estig, a kegyes hazugság sem fér bele, jutalmat kap érte a nap végen!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma kritikát kaphat, de a kritikusoknak még sosem állítottak szobrot, csak a kritizáltaknak! Ne feledje, mindig azt támadják, akinél a labda van! Ne vegye a szívére!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Nosztalgikus hangulatba keveredhet a mai napon! Ne ragadjon benne a múlt szédítő mámorában, semmiképp ne nyúljon vissza! Menjen az útján egyenesen, tovább!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ha a pénzkezelési szokásait rendbe rakja, nem esik ugyanabba a hibába sorozatosan! A szokás fontosabb, mint az összeg! Legyen megfontolt!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Híres Páli fordulatot vehet ma egy régi-régi barátjával kapcsolatban! Ne csak a szívére hallgasson, az ész is domináns lehet ma!

HALAK február 20.-március 20

Kedves Halak! Ma pénzhez jut! Nagyobb összeg, mint várta! Nagyszerű! Az anyagi biztonsága kialakulóban van, nem is akármennyire, gyönyörű jövő vár Önre!

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére