A Bika a gyógyulás útjára léphet (aug. 8.)

Seprenyi Fanni • 2017. augusztus 08., kedd •
Keddi horoszkóp.
A Bika a gyógyulás útjára léphet (aug. 8.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ne idegenítse magát családtagjai véleménye, károgása miatt, Ön csak menjen tovább az úton, anélkül, hogy bárkire is hallgatna! Nézze a jó oldalát! A barátait megválogathatja!

 

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Kicsattanó az egészségügyi állapota, pozitív változás veszi kezdetét, a szervezete Öngyógyító folyamatai aktivizálódnak! Csodálatos érzés!

 

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ne játsszon senkinek az érzelmeivel, a szív nem játékszer! Ideje kimondani a valódi érzéseit, először saját magának aztán a másik félnek!

 

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ne keresse mindenben a hibát, törölje a régi rossz programokat! Ne feledje, ugyanazzal a gondolkodással nem tudja megoldani a problémát, amivel teremtette! Nézzen a dolgok mögé!

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! A Vénusz kedvez Önnek és szerelmi ügyeinek, a régi szálak elszakadnak, az újak megerősödnek, szerelemre fel!

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Miért is kellene választania, hogy keze legyen vagy lába? Ha lehet mindkettő! Nem kell választania a pénz vagy a boldogság között, ha lehet mindkettő! Pénz és boldogság, a vagy szót törölje!

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma kiderül tud-e jól szeretni, szeretet adni, hiszen ne feledj, nem létezik rossz ember, csak kevés szeretet! Szeressen! Először Önmagát!

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Üzleti előrelépés várható a mai napon! Viselje méltón a győzelmet, gyakorolja a tükörben, csodálatos dolog vár ma Önre!

 

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Gyermeki évei a mai napon vissza-vissza köszönnek szép lassan, nosztalgiázzon nyugodtan, de ne ragadjon a múltban, élje meg a jelent!

 

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Szépsége nem ismer ma határokat, ma mindenkit lenyűgöz! Elsöprő sikerre számíthat a mai napon! Legyen nyugodt!

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19. 

Kedves Vízöntő! Ma béküljön ki mindenkivel, akivel haragban van, a nyár közeledte jó hatással van önre.

 

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Elengedés kérdésben meg mindig van hova fejlődnie

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére