Valentin-napi ajándékötletek férfiaknak, amikkel biztos nem lősz mellé

Frisss.hu Fotó: pinterest.com • 2017. február 13., hétfő •
Megmutatjuk, mivel érdemes meglepned a kedvesed.
Valentin-napi ajándékötletek férfiaknak, amikkel biztos nem lősz mellé

Férfinak ajándékot venni sosem könnyű feladat, pláne nem, ha Valentin-napról van szó. Előfordulhat, hogy párunk nem értékeli a nagy romantikus ajándékokat, mint amennyi erőt mi beleöltünk a megtalálásukba. Néha sikeresebbek lehetünk egy egyszerűbb, ám személyesebb gesztussal.

 

1. Meccsjegy

Minden férfi rajong valamilyen sportért, legyen az foci, úszás vagy darts. Fizesd be kettőtöket a kedvenc csapata vagy versenyzője legközelebbi mérkőzésére, és nem csak a figyelmességed fogja értékelni, hanem azt is, hogy érdeklődsz az általa kedvelt dolog iránt.

2. Parfüm

A megfelelő illatot nem csak a nőknek, de a férfiaknak is nehéz megtalálniuk. Lepd meg kedvesed egy kellemes illatú parfümmel, amiről ő jut eszedbe és még illik is hozzá.

3. Vicces póló

Egy személyre szabott felsővel biztos a siker! Nyomtass egy pólóra a párod által kedvelt sorozat, könyv egy idézetét, egy vicces képet, amit ő mutatott neked vagy akár egy poént, amit csak ti ketten értetek meg. Az ilyen ruhát bátran viselni fogja a hétköznapokon is, ellenben egy szívecskés pólóval, amit talán csak a kedvedért vesz fel.

4. Közös kirándulás

Ez lehet egy wellness-hétvége vagy egy egész napos túrázás a kedvenc kirándulóhelyeteken, a lényeg, hogy közös élményt szerezzetek. A párod számára ugyanannyira fontosak az együtt megélt boldog pillanatok, mint neked, így ezzel nem nyúlhatsz mellé.

5. Közös vacsora

Egy hosszú munkanap után örömmel fog arra hazatérni a párod, hogy a kedvenc ételét főzted neki, és a kedvenc italát kortyolgatva elbeszélgettek a napotokról. Az élet nagy rohanásában felüdülés lesz kicsit leülni és csak a másikra figyelni.

közösség

további frisss

lap tetejére