Új, európai luxushajó hódította meg Kínát

Frisss/The Drive - fotó: drive • 2017. május 25., csütörtök •
Megdöbbentő, de még mindig képesek meglepni a világot a kreatív elmék. Most egy norvég óceánjáróra lehetetlenség jegyet kapni.
Új, európai luxushajó hódította meg Kínát

Egy meglepő újítással rukkolt ki a Norwegian Criuse Lines, amely vadonatúj hajójával újabb rekordokat döntöget. A Norwegian Joy óceánjáró újraértelmezi a fedélezeti szórakoztatás fogalmát. Az Európában megálmodott hajót ugyanis a keleti blokkba, azon belül a kínai piacra szánták és biztosra vehető a siker.

Mitől más ez a "ladik", mint a többi luxushajó? A méregdrága étkészleteken, a  gyönyörű szobákon és a medencéken kívül egy saját versenypályával is ellátták. Az árat tovább növeli, hogy ezt a gokartpályát a legendás Ferrari autógyár szakemberei tervezték meg, az eredmény pedig magáért beszél.

Azonban az egyszerű utasoknak a pálya használatáért külön fizetni kell, csak a drágább lakosztályokban utazók vehetik igénybe ingyenesen. Egyébként a Ferrarinak azért is megérte a beruházás, mert saját termékeit is elhelyezheti a gokart melletti kis lerakatban. Ezért látott fantáziát ebben az óceánjáróban a Scuderia Ferrari Watches is.

A hajó egyébként óriási méretekkel büszkélkedhet, amelyet Németországban, Papenburgban építettek és amely 3850 utast is képes szállítani. Az Északi-tengeren futotta első próbaútját, azóta pedig a kínai partoknál szeli a habokat, a dúsgazdag ázsiai emberek legnagyobb örömére.

via

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére