Swietelsky-Haladás VSE: Nem sikerült a rájátszás első mérkőzése

Frisss - fotó: Tóth Arnold, Bodorkós Máté • 2017. március 21., kedd •
Az Aramis megállította a lendületben levő szombathelyieket.
Swietelsky-Haladás VSE: Nem sikerült a rájátszás első mérkőzése

Rendkívül bíztató formában játszottak a zöld-fehérek az alapszakasz hajráját és a Magyar Kupa négyes döntőjét tekintve. Turzó József tanítványai a Final Four során megszorongatták a bajnok és kupagyőztes Rába ETO együttesét, majd kiharcolták a felsőházi tagságot is.

Nem csoda, hogy a szurkolók titokban egy merészebb célt fogalmaztak meg a csapattal szemben. Ehhez azonban hétfőn este az Aramis otthonában kellett volna nyerniük Horváth Péteréknek. A találkozó álomszerűen kezdődött vasi szempontból. Már a 10. másodperc végén előnyre tettek szert a szombathelyiek. Azonban a budaörsi együttes ezúttal nem hagyta magát és könyörtelenül kihasználták a vendégek minden hibáját. A félidőre így jókora előnnyel mehettek az öltözőbe a házigazdák.

A második játékrészre merész taktikát valósított meg a Haladás. A félidő nagy részében vészkapussal operáltak a szombathelyiek, amely csak hellyel-közzel váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A különbségen tudtak csak változtatni a vendégek, így nem sikerült harmadszor is legyőzni az Aramis együttesét. 

Aramis SE - Swietelsky-Haladás VSE
8-4
(5-1)

Gólszerzők: Horváth Pèter 2, Öreglaki Norbert, Vidák Balázs

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére