Kemény mérkőzés vár a Magyar Kupa elődöntőjében a Haladás futsalosaira

PCS - fotó: Bodorkós Máté, Tóth Arnold • 2017. február 10., péntek •
Turzó József vezetőedző szerint meglephetik a bajnoki tabella harmadik helyén álló Aramis együttesét.
Kemény mérkőzés vár a Magyar Kupa elődöntőjében a Haladás futsalosaira

Valami van a levegőben, legalábbis Szombathelyen. Azt mindenki tudta, hogy a Swietelsky-Haladás VSE teremlabdarúgói nem felejtettek el játszani. A bajnoki rajtot követően sem tudtak felpörögni a vasi futsalosok, ez pedig Lódi Tamás állásába került. A szakember távozásával mégsem érkezett egy új vezetőedző. Majd néhány fordulót követően az MVFC-Berettyóújfalu egykori játékosát, edzőjét kérték fel a  szombathelyi vezetők, Turzó József pedig élt a lehetőséggel. 

A csapat megindult felfelé és mára a rájátszást érő hatodik helyen állnak. Igaz, még a neheze még hátra van. Első akadályként a Magyar Kupában az Aramis gárdáját kellene legyőzni, hogy a fináléban is pályára lépjenek  a zöld-fehérek.

Olyan játékkal, amellyel a Veszprémet legyőztük, nem lesz esélyünk - mondta Turzó József, a Haladás vezetőedzője. Nézőként látványos és fordulatos volt a találkozó, de szakmai szemmel bizony akadtak hibák. A héten épp ezért ezek kijavításán dolgoztunk. A bajnoki mérkőzésen megtapasztalhattuk, hogy gyengébb játékkal is nyerhetünk, ez az önbizalmunknak jót tett.

Tehát az Aramis ellen mindenképpen többet vár tanítványaitól?

Ez nem is lehet kérdés. A küzdőszellemmel eddig sem volt gond, de a védekezésünk és a támadásaink befejezésén még kellett csiszolni. Nagyon figyelnünk kell, hogy ne kövessünk el könnyelmű hibákat, nem ok nélkül áll a dobogós helyek egyikén az Aramis. Szeretnénk döntőt játszani, ehhez pedig az szükséges, hogy végig koncentráljunk. A Veszprém elleni bakikból véleményem szerint tanultunk és készen állunk a megmérettetésre.

 

Magyar Kupa – Final Four

Veszprém, Március 15. Úti Sportcsarnok
2017. február 11-12.
Elődöntők szombaton:
15:30 Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub – RÁBA ETO
18:00 Swietelsky-Haladás VSE – Aramis SE
A döntőt egyébként élő egyenes adásban sugározza majd az M4 sportcsatorna. 

közösség

további frisss

lap tetejére