Ismét Anna-báloztak Balatonfüreden

• 2016. július 24., vasárnap •
Ez a 191. volt a sorban.

Erős hagyományból táplálkozik a balatonfüredi Anna-bál - mondta az emberi erőforrások minisztere szombat este Balatonfüreden a 191. Anna-bál megnyitóján.

Balog Zoltán, a rendezvény fővédnöke köszöntőjében úgy fogalmazott: 1825 óta hat és fél generáción át tartják meg az Anna-bálokat, és ez az erős hagyomány egy erős Balatonfüredből következik.
   

A város erős abban az elhatározásban, hogy kulturálisan, a turizmus szempontjából és gazdaságilag egy "polgári kristályosodási pont" legyen, amelyet érdemes megjegyezni nemcsak Magyarországon, hanem határainkon túl is.
    
Az est folyamán a hagyományok szerint a résztvevők közül a közönség megszavazta a legszebb tizenöt lányt, majd a szűkített mezőnyből szakmai zsűri választotta ki a bál szépét és udvarhölgyeit, akiket este fél tizenkettőkor mutattak be.

Végül Kriveczky Villő, elsőbálozó 17 éves szegedi lányt választották a 191. balatonfüredi Anna-bál szépének, első udvarhölgye a 18 éves szigetvári Gorosics Csenge, második udvarhölgye pedig az ugyancsak 18 esztendős balatonfüredi Káplár Fanni lett.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére