Családi perpatvar miatt került majdnem bilincs a chicagói bikára!

Frisss - CNN • 2016. október 24., hétfő •
Októberben rendszeres látogatókká váltak a rendőrök a Pippen-házban.
Családi perpatvar miatt került majdnem bilincs a chicagói bikára!

Már a második házassága fut zátonyra az egykori NBA legendának, Scottie Pippennek. Hosszú ideje hullámvölgybe került kapcsolata nejével, Larsával, aki négy gyermekkel is megajándékozta az egyikori Chicago Bulls játékosát. A boldogságnak és az 1997-ben köttetett frigynek azonban befellegzett, mert október 18-án az ex-kosaras beadta a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

A történet itt még nem ért véget, hiszen októberben három hét leforgása alatt többször is rendőrségi beavatkozásra volt szükség. Larsa Pippen ugyanis azt állította, hogy férje tettleg bántalmazta őt, ezért a ház előtt álló kocsiban várta meg a hatóságokat. 

A kiérkező rendőrök nem vették őrizetbe Jordan egykori segítőjét, de szabad utat biztosítottak a feleség számára, hogy elvigye holmiját. A családi perpatvar egyébként nem ismeretlen a Pippen házban, mert október 4-én is szükség volt a hatóság munkájára.

A balhé ellenére Larsa azt nyilatkozta, hogy reméli, képesek lesznek jó viszonyban maradni exével, hiszen négy gyermek köti össze az életüket. 

közösség

további frisss

lap tetejére