Rocktenors, az X-Faktor előtt és után

HÁ • 2011. december 13., kedd •
Fellépések, koncertek, stúdiómunka, klipforgatás és csajok. Egy szóval elfoglaltak a Rocktenors tagjai, akiknek gyökeresen megváltozott az életük az X-Faktor óta. Bár kiestek, de nem bánják, mert az ismertség és a fellépések mellett, egy igaz barátságot is szereztek a műsorban. Beszélgetés Mező Zolival, a Rocktenors egyik énekesével.
Rocktenors, az X-Faktor előtt és után

 

Nagyon különleges trió a tietek, hogy kerültetek össze?
A testvéremmel, Márióval a szigetszentmiklósi színházban játszottunk, úgy hat vagy hét évvel ez előtt ott találkoztunk Márkkal a csapat harmadik tagjával. Egyszer összekerültünk egy musicalben mind a hárman és onnantól kezdődött a barátságunk. A ’zenekarosdi’ úgy indult el, hogy a szokásos bolondozásainkhoz egyszer felénekeltünk egy dalt hárman, és visszahallgatva rájöttünk, hogy ez jól szól. Először operákat énekeltünk, mint a három rocktenor, de kiderült, hogy ilyen már van és nem is jó, úgyhogy maradtunk a Rocktenors-nál.

Maradtatok a színházban?
Az a helyzet, hogy az X-Faktor mellett nem nagyon tudunk semmi mással foglalkozni, és ez annyi mindent hoz magával, hogy a közel jövőben nem is tudunk visszamenni. Nekem nagyon nagy szerelmem, de a srácok is minden féleképpen vissza akarnak menni, majd ha időnk úgy engedi.

Gondolom már millióan megkérdezték.. - Milyen változásokat hozott nektek az X-Faktor?
Valóban hallottuk már párszor. Nem baj szívesen válaszolok, mert csak nyertünk vele. Ami a legfontosabb, hogy csak a zenekarra koncentrálunk, és minden mást ki tudtunk zárni. A műsor hoz magával rengeteg fellépést, kilátásban van a lemezszerződés, ami egy zenekarnak fontos lehet az minden jött az X-Faktorral.

Kinek drukkoltok?
A csapatunk, nagyon jó barátságba került  Tarány Tomival, egyértelműen neki szurkoltunk, és reméljük, hogy megmarad a barátságunk a X-Faktoron túl is. Most, hogy ő kiesett, Muri Enikőnek szorítunk.

Min dolgoztok most?
Egy saját dalon dolgozunk, amit Márió írt. Stúdióban énekeljük fel, reményeink szerint a napokban elkészül. Ez egy régebbi dalunk, és most újra elővettük. Ezen kívül Madarász Gábor ír nekünk egy dalt, és gőzerővel dolgozunk az első lemezünkön. Tervezünk még videó-klipet is, ami talán január közepére készül el.

Mező Zoltán (forrás: rtlklub.hu)

Hol tervezitek a karácsonyt?
Volt már olyan, hogy mindhárman együtt karácsonyoztunk. De az idei karácsony a családé. Három-négy hónapja, nem is nagyon láttuk a családunkat, és telefonon is csak elhadarjuk a mondanivalónkat. Jól fog esni otthon felfrissülni.

Mi a helyzet a csajokkal?
A csajok jól vannak, bírjuk őket, szexik, imádnivalók. De még mindig egyedülállóak vagyunk a srácokkal- :)

Tudsz arról valamit, hogy lesz-e szombathelyi fellépésetek?
Pontosan még nem tudom, de nagyon remélem. Én voltam már Szombathelyen a színházzal fellépni, és nagyon kellemes élményeim vannak, úgyhogy nagyon bízom benne, hogy hamarosan eljutunk oda is.

közösség

további frisss

lap tetejére