Iseumi Szabadtéri Játékok - ismét egy formabontó felhívás

Frisss • 2013. június 28., péntek •
Ismét egy érdekes formáját választották a szervezők az Iseumi Szabadtéri Játékok népszerűsítésére. Ezúttal is Simon Xénia az egyik főszereplő a fiataloknak szánt reklámfilmben, az idei évben azonban magával hozta testvérét is. Egy érdekes párbeszéddel hívják fel a figyelmet a lányok a nyári programra.
Iseumi Szabadtéri Játékok - ismét egy formabontó felhívás
A tavalyi Iseumi Szabadtéri Játékok reklámkampányának részeként forgattak egy rövid kisfilmet azzal a céllal, hogy a tizenévesek ingerküszöbét is át tudják valahogy lépni, és felkeltsék az érdeklődésüket a rendezvény iránt. „Eszközül” egy olyan mai, „menő” hölgyet kerestek, és találtak Simon Xénia személyében, akit arra kértek a szervezők, a fiatalok nyelvén mondja el a Figaro házassága történetét - írta Mérei Tamás blogjában. Mint írta: Bár ért bennünket pár kritika, hogy hogy jön a fiatalok szlengje össze az opera komoly műfajával, és valóban, a szöveg egy kicsit „túl volt lihegve”, azért a célt mégiscsak elértük, hiszen több ezres nézettséget produkált a kisfilm pár nap alatt a youtube-on.

A tapasztalatokat felhasználva most folytatták az ötletet. Idén a forgatás helyszíne megegyezett a szabadtéri játékokéval, tehát az Iseum, viszont csatlakozott Xénihez testvére, a kitűnő kosárlabdázó Szintia.

közösség

további frisss

lap tetejére