Európa vastapssal jutalmazta ByeAlexet

JZS • 2013. május 16., csütörtök •
Túl vagyunk az 58. Eurovíziós Dalfesztivál malmői elődöntőjén. ByeAlexet imádta a közönség, az első taktustól vastaps hallatszott a többezres tömegből. Továbbjutott a fura fiú a szombat esti döntőbe!

A Good Evening Europe szerkesztői a héten ByeAlexet beválasztották az Eurovíziós Dalfesztivál 10 legszexibb pasija közé. Ezután a mi fura fiúnk egy világhírű svéd tetoválóművésszel felvarratta magára a budapesti Szent István Bazilika képét. Tegyük hozzá, hogy valószínűleg ő az egyetlen, aki képes Svédországba menni, hogy egy magyar építészeti remeket magára rajzoltasson. 

Csütörtök este 12.-ként lépett színpadra, és az első taktusoktól imádta a közönség. Ütemes taps, és lengő karok ünnepelték a magyar indulót, aki láthatóan élvezte a közönség rajongását - még mosolygott is! 

Szerencsékre, a továbbjutók közül elsőként a "Hungary" hangzott el, így nem kellett sokáig izgulni - a fanyalgóknak van egy rossz hírünk, lehet, hogy nem is lesz olyan nagy bukta ByeAlex szereplése! Gundel-Takács Gábor úgy nyilatkozott soha ennyi kommentátor nem érdeklődött tőle a magyar versenyzőt illetően. Mindenki a magyar hipster kiadványait, CD-it, és DVD-it szerette volna szuvenírként hazavinni.

közösség

további frisss

lap tetejére