A Sherlock Holmes 2. részével kezdődnek a magyar mozipremierek

HÁ • 2012. január 05., csütörtök •
Guy Richie a Sherlock Holmes folytatásában sem fogta vissza magát - adjunk hálát a magasságosnak - és mától bárki megnézheti a magyar mozikban is az Árnyjáték címet kapott alkotást. Bár a netre felkerült már jó pár kalóz alkotás, bizton állíthatom, hogy az nem adja vissza a mozi hangulatát.
A Sherlock Holmes 2. részével kezdődnek a magyar mozipremierek

(Forrás: www.shockya.com)

A világ leghíresebb és legokosabb magándetektívje visszatér - és vár rá néhány nagy meglepetés. Végre emberére akad, nyomába eredhet annak a zseniális bűnözőnek, aki mindarra képes, amire ő, csak éppen a rossz szolgálatában. Moriarty professzor lelkiismeret-furdalás nélkül követi el a legvadabb bűntényeket. Ha érdekei úgy kívánják, még az osztrák koronaherceget is képes meggyilkolni. Miközben Watson az esküvőjére készül, társa nyakig merül az ügyben, és nemcsak a doktort, hanem saját, szintén zseniális bátyját és egy gyönyörű, de veszélyes jósnőt is magával ránt. Egész Európán keresztül folyik az üldözés, és a professzor egy lépéssel mindig előttük jár.

 

Ma érkezik a Sherlock Holmes várva-várt folytatása a Cinema City mozikba! Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték címmel, így természetesen a Savaria Plazába is. A főszerepben még mindig Robert Downey JR. és Jude Law, továbbá a Tetovált lányból  ismertté lett Noomi Rapace, aki egy cigány jósnőt alakít. Guy Richie ismét maradandót alkotott ebben a filmjében is, jó popcornozást! :)

Világszerte nagy siker a suszter,  Az angliai bemutató után az USA-ban és Lengyerországban is hangos sikerrel fut a Suszter, szabó, baka, kém (Tinker, Taylor, Soldier, Spy) című Oscar-gyanús alkotás. Időközben elkészült a film magyar szinkronja is, melyen a legnevesebb szinkron hangok munkálkodtak. Elsőként az Egyesült Királyságban mutatták be tavaly szeptemberben a szuperprodukciót, mely a toplista élén nyitott és hetekig vezette azt, a magyar piachoz némiképp hasonló Lengyelországban pedig a bemutató után négy héttel a Suszter még mindig a toplista hatodik helyén áll. Az USÁ-t is meghódította John le Carré világhírű, Árulás című bestsellerének filmadaptációja. A Budapesten forgatott alkotás január 26-tól tekinthető meg a magyar mozikban.

(Forrás: www.mon.hu)

Hetedszer is Halálos Iramban! Vin Diesel megerősítette, hogy év elejétől megkezdődik a Halálos iramban-franchise hatodik és hetedik részének előkészítése. Azért indul két produkció, mert a sorozat története annyira szerteágazó lett, és olyan sok karakterrel dolgoznak, hogy a hatalmasra duzzadt anyag egyetlen kétórás filmbe már nem fér bele. Azt már nem tudni, hogy egy nagy filmet vágnak-e ketté, vagy két önálló folytatás készül.

közösség

további frisss

lap tetejére