Ünnepléssel kezdődött, gálával folytatódott

Szerző: frisss.hu Fotó: Haladás VSE, frisss.hu • 2018. március 13., kedd •
Hende Csaba országgyűlési képviselő köszöntőjében sporttörténelmi tettnek minősítette azt a bravúrt, melyet a Haladás futsalcsapata a Magyar Kupa megnyerésével elért. A rövid ünnepséget követően a vasi zöld-fehérek bajnoki mérkőzésen szabályosan tönkre verték az Aramis jobb sorsra érdemes legénységét.
Ünnepléssel kezdődött, gálával folytatódott

A Magyar Kupa megnyerését követően első alkalommal lépett pályára hazai környezetben a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es futsalcsapata. Ebből az alkalomból rövid ünnepséget tartottak melynek keretében Hende Csaba, Homlok Zsolt, valamint Bokor Zsolt köszöntötte a „nyíregyházi hősöket”.

Szombathely országgyűlési képviselője sporttörténelmi tettnek minősítette a kupa megnyerését. Külön kiemelte a vezetőedző, Turzó József munkáját, melyhez további sok sikert kívánt a szövetségi kapitányi pozícióban is. Bokor Zsolt, a futsal szakosztály első embere röviden felelevenítette azt az utat, melyet nyolc év alatt megtettek és megköszönte azt, hogy ennek a hatalmas sikernek részese lehetett.

A rövid ceremónia keretében Hende Csaba egy kupát formázó emlékplakettet adott át a csapat két alapítótagjának, Horváth Péternek és Németh Péternek.

Az ünnepséget követően a Haladás bajnoki mérkőzésen azt az Aramist fogadta, mely az ősszel komoly meglepetést okozva 3:2-re legyőzte a vasi zöld-fehéreket. A szombathelyiek most nemes bosszút álltak, ugyanis 5:1-es félidőt követően 8:1-re nyertek jobb sorsra érdemes ellenfelükkel szemben. A hali góljai közül Dróth Zoltán négyet, Michel Melo kettőt, míg Horváth Péter és Andersson Santos egyet-egyet jegyzett.    
Győzelmének köszönhetően a szombathelyi csapat továbbra a bajnoki tabella harmadik helyén áll.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére