Ünnepelt a Közterület-felügyelet

MHN, CSG • 2012. szeptember 27., csütörtök •
A Szombathelyi Közterület-felügyelet alapításának 25. évfordulója alkalmából ünnepi állománygyűlést tartottak csütörtökön délután Szombathelyen a polgármesteri hivatal házasságkötő termében.

 

Pintér Sándor belügyminiszter levélben köszönte meg az elmúlt 25 év munkáját és kvánt sok erőt a folytatáshoz a jubiláló közterület-felügyeletnek. Kiemelve: a rend, a köztisztaság fenntartásában van, aki már, több mint 20 éve lát el közfeladatot a szombathelyi állományban.

Az ünnepségen megjelent vendégeket dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte. Az állománygyűlésen dr. Varsányi Péter, a Szombathelyi Közterület-felügyelet igazgatója mondott ünnepi beszédet, amelyben az elmúlt évek munkáját méltatta. Az igazgató elmondta, hogy télen, nyáron. hóban, fagyban, kánikulában dolgoznak a munkatársai, és vállalják a konfliktushelyzeteket. A legtöbb probléma a KRESZ szabályainak be nem tartásával van Szombathelyen, sokan parkolnak még mindig szabálytalanul. De pozitív tapasztalatokról is tudott a frisss.hu-nak beszámolni a vezető: a  játszótéri dohányzási tilalolom esetében alig fordul elő szabálytalanság. 

A jubileumi ünnepségen Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere a Szombathelyi Közterület-felügyelet állományában végzett eredményes szakmai tevékenysége elismeréseként Dísz Oklevelet adományozott: Homolya Tibornak és Horváth Antalnak, a Szombathelyi Közterület-felügyelet korábbi vezetőinek.

A Szombathelyi Közterület-felügyelet állományában végzett több mint két évtizedes szakmai tevékenysége elismeréseként oklevelet adományozott Aggné Polgár Andrea ügyintézőnek; Réthy Sándor közterület-felügyelőnek és Sipos Attila közterület-felügyelőnek.

Szombathely Megyei Jogú Város Közterület-felügyelet igazgatója a Szombathelyi Közterület-felügyelet alapításának 25. évfordulója alkalmából fa pajzson a felügyelet hivatalos emblémájával ellátott névre szóló jubileumi emlékplakettet adományozott: Dr. Puskás Tivadar polgármesternek valamint Dr Ipkovich György és Szabó Gábor egykori polgármestereknek, Marton Zsolt alpolgármesternek valamint Szakály Gábor tanácsnoknak. 

Hosszú időn át a Szombathelyi Közterület-felügyelet tevékenységének objektív és tárgyilagos bemutatása érdekében kifejtett tevékenysége elismeréseként Bartók Zoltán, a TV2  regionális  tudósítója is plakettet kapott. 

A rendőrséggel való kiváló szakmai és vezetői együttműködés elismeréseként: Dr. Tiborcz János r. dandártábornoknak, Vas Megye rendőr-főkapitányának; Dr. Orbán Péter nyugállományú r. altábornagynak, a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola igazgatójának, Vas Megye korábbi rendőr-főkapitányának; Papp Károly r. vezérőrnagynak, az országos rendőrfőkapitány általános helyettesének, a Készenléti rendőrség korábbi parancsnokának Dr. Takács Tibor r. dandártábornoknak, országos rendőrfőkapitány - helyettesnek, bűnügyi főigazgatónak, Vas Megye korábbi megbízott rendőr-főkapitányának; Dr. Halmosi Zsolt r. dandártábornoknak, országos rendőrfőkapitány – helyettesnek, rendészeti főigazgatónak, Vas Megye korábbi rendőr-főkapitányának; Hollósi Gábor r. ezredesnek, Szombathely Megyei Jogú Város korábbi rendőrkapitányának.

A Vám- és Pénzügyőrséggel, illetve annak jogutódjával a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal való eredményes szakmai és vezetői együttműködés elismeréseként:Dr. Fekete Attila pü. ezredesnek, a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Vám és Pénzügyőrség Főigazgatóság főigazgatójának.

Az ünnepség állófogadással zárult.

 

 

 

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére