Ügyes kezek a Bolyaiban

MHN • 2012. november 27., kedd •
Kedd reggel még a nap is kisütött Szombathelyen a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola mini kiállítására. Ügyes kezek címmel egy kis közösség, nevezetesen a 2.B. osztálytermében állították ki a gyerekek által készített tárgyakat. Újságírónk is ott járt.

Mikics Lászlóné, Gyöngyi néni a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 2. B osztyályának osztályfőnöke hiretett ügyes kezek kiállítást. A cél az volt , hogy  a gyerek készítsenek otthon kiállítási tárgyat, amelynek csak a fantázia szab határt. Így lett gyönyörűséges ehető barna és sárga muffin, madáretető,  hóember és mézeskalácsházikó is a tárlaton.

A mini kiállítást,  melyet a szülők, család-tagok minden reggel még megcsodálhatnak a héten, Károly Frigyes iskolaigazgató nyitotta meg. Elmondta: Innen indul a közösség építés, a szép teljesítményt mindig a közösségen belül is el kell ismerni.  Az iskolában a nagy kiállítótér várja majd a gyerekek munkáit a jövőben, hisz a következő " röpke" 11 évet itt töltik majd. A tárlatot stílszerűen verssel és szalagátvágással nyitották meg. Egy kis közösség emlékezetes napja volt a mai, egy apró ötletből, értéket teremtve.

Tekintse meg mini képgalériánkat!

 

 

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére