Több ezer eszközt kaptak a szombathelyi bölcsődék a gyermekek étkeztetéséhez

frisss • 2019. november 05., kedd •
Kistányérok, etető tálak és zárható tálkák – kétezer darab, a hétköznapokban nélkülözhetetlen termékkel ajándékozott meg a MAM-Hungária Kft. öt intézményt, köztük a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézményt.
Több ezer eszközt kaptak a szombathelyi bölcsődék a gyermekek étkeztetéséhez

„Néhány kisgyermekes kollégánk jelezte, hogy óvodájukban, bölcsődéjükben nagyon szívesen fogadnának termékeinkből, amelyek megkönnyítenék a kicsik ellátását. A vállalatunk vezetése ebből kiindulva úgy határozott, a megyeszékhelyen az EBI-n keresztül minden bölcsődébe juttattunk ezekből a rendkívül hasznos használati tárgyakból” – mondta el Elek István operatív vezető az átadáskor, amelyen részt vett Bíró Ágota HR vezető is.

„Nagyon örültünk a felajánlásnak! Mind a 7 bölcsődénkbe kerül a tányérokból, etető tálakból mégpedig a férőhelyszám alapján. Saját főzőkonyháinkról szállítjuk az ételeket a tálalókonyhákra. A gyermekek között különböző ételallergiával küzdők is vannak, nekik személyre szabottan készítjük az ebédet, sokszor egy-egy adagot. Eddig nem voltak ilyen kisméretű szállító edényeink. A zárható etetőtálkákban teljesen biztonságosan kapják meg a kicsik az ennivalót, hiszen ebből nem kell átönteni, így nem kereszteződhet az étel olyan összetevőkkel, amelyek veszélyt jelenthetnének az allergiások számára.” – fogalmazott a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény vezetője. Sebestyén Bianka elmondta, a MAM-Hungária Kft. az első nagyvállalat, amely adományával segíti az EBI munkáját, a gyermekek praktikus és biztonságos étkeztetését.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére