Sikerekről számoltak be a Fidesz jelöltjei

szróbert • 2014. február 19., szerda •
Hende Csaba elsőként adta le ajánlóíveit a szombathelyi Választási Irodába. Ágh Péter és V. Németh Zsolt kormánypárti képviselőjelöltek február 19-én bejelentették, hogy választási körzeteikben néhány óra alatt sikerült összegyűjteni a szükséges számú ajánlást. A frisss.hu a jelöltektől azt a választ kapta, hogy minden választópolgár jól tudja, mi az április 6-i választások valódi tétje.
Sikerekről számoltak be a Fidesz jelöltjei

A sajtótájékoztató elején Lendvai Ferenc, a FIDESZ szombathelyi szóvivője kiemelte: elkezdődött a kampány, lelkesek vagyunk, s így már harmadik napja gyűjtjük az aláírásokat. Sikeresek is vagyunk, mert az elvárt ajánlások háromszorosát sikerült már összegyűjteni. Két nap alatt négyezer ajánlást gyűjtöttek Hende Csaba, szombathelyi képviselőjelöltnek, aki kormányülés miatt nem tudott részt venni a sajtótájékoztatón. "Mindenkit felkeresünk otthonában, hiszen úgy gondoljuk, hogy személyes kapcsolatot kell kialakítanunk a választópolgárokkal. Ez pedig azért is fontos, mert az a célunk, hogy megvédjük az országot egy esetleges újabb Gyurcsány-korszaktól." - tette hozzá a szóvivő.

Ezt követően Ágh Péter (2. sz v.k.) és V. Németh Zsolt (3. sz. v.k.) országgyűlési képviselők bejelentették, hogy néhány óra elegendő volt számukra, hogy összegyűjtsék a szükséges ajánlásokat.

V. Németh Zsolt államtitkár, képviselőjelölt azt hangsúlyozta, hogy 127 településből álló körzetben indul, és már le is adta a 2500 ajánlásból álló ívet Körmenden, a választó irodában. Hozzátette: megakadályozni, hogy visszatérjenek azok, akik egyszer már sikerrel tönkretették az országot. Azt gondolom, hogy nem kell érvelnünk, a megcélzott közel 30 ezer aláírást szerintem könnyedén elérjük, hiszen sosem látott aktivitást tapasztalunk, nekem is több rengetegen segédkeznek.

A frisss.hu riporterének kérdésére válaszolva a képviselőjelölt a szentgotthárdi, illetve jánosházai tapasztalatát osztotta meg. Eszerint ,,választási láz van, nem kell a polgároknak megmagyarázni, hogy választások jönnek. Megszerveződött a magyar csapat, folyamatosan bővül ez a közösség. Mind a 106 választó körzetben mi is és támogatóink is tisztában vannak azzal, hogy mi a fontos, hogy a mi a tét”.

Ágh Péter képviselőjelölt szintén sikerekről tájékoztatott: Ma reggel örömteli pillanat volt számomra, hogy rekord gyorsasággal sikerült összegyűjteni a jelöltállításhoz szükséges számú aláírást. Sárváron adtam le az íveket, és arról tudok beszámolni, hogy mindehhez alig 24 óra kellett. Tovább folytatjuk ezt a munkát, hiszen szeretnénk találkozni minden választópolgárral abból a célból, hogy megvédjük az elért eredményeinket, a 2010-2014 közötti sikereinket, értékeinket. Jó irányban fordulunk rá a következő időszakra, ezért pedig köszönetemet fejezem ki minden aktivistánknak és szimpatizánsunknak. 
 

 

 

 

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére