Rendhagyó fotópályázat: neked mit üzennek nemzeti színeink?

• 2021. február 22., hétfő •
Elég egy okostelefon hozzá! A szervezők olyan képeket várnak, amelyeken a piros, a fehér és a zöld színek jelennek meg, bármilyen módon.
Rendhagyó fotópályázat: neked mit üzennek nemzeti színeink?

Neked mit jelent március 15-e? Mit üzen a magyar trikolór? Mondd el képben, egy telefonos fotóval, amit bármikor elkészíthetsz, amikor megtalál az ihlet! Az újszerűség, korszerűség előny.

Fiataloknak hirdet fotópályázatot "Jó szem, magyar szív” címmel a közelgő nemzeti ünnep alkalmából a Szombathelyi Fidelitas és a Frisss.hu csapata. A szervezők olyan, újszerű látásmóddal készült képeket várnak, melyeken nemzeti színeink - a piros, a fehér és zöld - láthatóak: valamilyen átvitt értelemben jelennek meg, együtt, egy képen, egymás mellett bármilyen megoldásban, akár a természetben, akár véletlenszerű vagy beállított tárgyi környezetben. A lényeg, hogy Te lásd meg benne a hagyományos kokárdánk szimbólumát! A pályamunkák bármilyen eszközzel készülhetnek, akár okostelefonnal is. Egy pályázó akár több munkát is benyújthat.

Arra kérjük a résztvevőket, hogy digitális fotóikat elektronikus úton küldjék el az info@frisss.hu e-mail-címre, a tárgy legyen: FOTÓPÁLYÁZAT. Adjátok meg neveteket, életkorotokat, elérhetőségeteket, valamint a fotó címét! A beérkezett munkákat zsűri bírálja el, és gondoskodunk róla, hogy a legjobbakat a nagyközönség is megismerhesse. A zsűri által legjobbnak ítélt alkotás díjazásban is részesül.

Leadási határidő: 2021. március 12. 18.00 óra

A pályázók azzal, hogy munkáikat átadják a szervezőknek, automatikusan beleegyeznek abba, hogy a Szombathelyi Fidelitas közzéteszi azokat, illetve hozzájárulnak, hogy teljes nevüket feltüntessük.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére