Remekül céloztak

• 2021. január 27., szerda •
A szigorú biztonsági előírásokat betartva rendezték meg az idei első íjász teremversenyt a Pestszentimrei Sportkastélyban. A Haladás VSE színeit Kukorelli Edit és Seres Armand képviselte.
Remekül céloztak

A Kastélydombi SE által szervezett budapesti megmérettetésre közel 100 versenyző érkezett az ország különböző egyesületeiből. A viadalon két turnusra osztották az íjászokat, délelőtt az irányzék nélküliek, délután pedig az irányzékos kategóriák lőttek. A részvevőknek két körben kellett 3x10 lövést leadniuk, és a lőtt pontszámok adták meg a verseny végeredményét. A pandémia miatt a már megszokott döntőket nem rendezték meg.

Kukorelli Edit az év eleji formájával aranyérmet szerzett, eredménye még férfiak között is ezüstérmet jelentett volna. Seres Armand kategóriájában az utolsó lövésig kiélezett volt a küzdelem, és csak az utolsó nyílvessző döntötte el, hogy ki állhat a dobogó második fokára.

- Vasárnap, nagy örömünkre megkezdődött a versenyszezon. A WA OB felkészülési verseny a szigorú szabályok betartása mellett igazán gördülékeny lebonyolítással zajlott. A szezon eleji formámmal még nem vagyok elégedett. Dolgozom tovább és készülök a következő megmérettetésre, amely két hét múlva szintén Budapesten lesz - összegezte tapasztalatait a klub honlapjának Kukorelli Edit.

Eredmények:
Kukorelli Edit – 1. hely

Seres Armand – 2. hely


fotó: haladasvse.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére