Adományok a Hit Szeretetszolgálattól

frisss.hu • 2014. január 01., szerda •
A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata évek óta fontosnak tartja a rászorulók segítését, folyamatosan támogatja az elesetteket. 2013-ban rekord mennyiségű felajánlás érkezett, amelyek sikeresen célba is értek.
Adományok a Hit Szeretetszolgálattól
A szombathelyi HIT Szeretetszolgálat az egyik országos élelmiszerlánccal karöltve rendezte meg immáron hagyományos száraz-élelmiszer gyűjtő akcióját. Idén összesen 4,5 tonna tartós élelmiszert gyűjtöttek össze a szeretetszolgálat önkéntesei, akik mintegy százan dolgoztak hétről hétre a sikerért. A felajánlásokat múlt vasárnap a Zsinagóga mellett osztották ki a rászorulók között, a szükségben lévő családok többek között lisztet, cukrot, olajat és egyéb tartós élelmiszert kaptak, de 250 adag forró étellel is kedveskedtek a szeretetszolgálat munkatársai.

A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata csatlakozott ahhoz az országos akcióhoz is, melynek keretein belül hazánkban összesen tízezer darab Túró Rudit osztottak ki egy kapuvári vállalkozó felajánlásának köszönhetően. A HISZ mintegy ezer darab édességet juttatott el a rumi, a gencsapáti és az ikervári nevelőotthonokba. A szeretetszolgálat egész évben kapcsolatban áll hátrányos helyzetű személyekkel és családokkal, ruhával, tűzifával, tartós élelmiszerrel segítve őket. A jótékonyság 2014-ben is folytatódik - tudtuk meg a szervezőktől.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére