Polgármesterekkel fehér asztal mellett

Vas Népe, Fotó: SZP • 2019. november 24., vasárnap •
Fehér asztal mellett találkozott három település polgármesterével és képviselőivel pénteken este dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő.
Polgármesterekkel fehér asztal mellett

A tizenegy Szombathely környéki település képviselője fontosnak tartja, hogy folyamatosan konzultáljon a választókerület polgármestereivel. Tegnap Fülöp Orsolya, Pornóapáti és Bugnits Vilmos, Horvátlövő újraválasztott polgármesterével, és Krancz Tamás újdonsült vaskeresztesi polgármesterrel ültek le egy asztalhoz – az utóbbinak külön is gratulált a képviselő a fiatalított csapathoz – , hogy átbeszélgessék a helyi szükségleteket és a lehetséges fejlesztéseket. Közösen, a képviselők, illetve Linhárt Gábor körjegyző jelenlétében tekintették át a települések által összeállított listát a legégetőbb problémákról, megvitatták a 2019–2024-es önkormányzati ciklusra szóló terveket.

Dr. Hende Csaba egyebek közt szólt arról, hogy a Magyar Falu Program keretében soha nem látott összegű támogatások elnyerésére van lehetőség. Szó esett energetikai korszerűsítésről, útépítésről, játszótérről, útépítésről. Az összejövetel után bizakodva állhattak fel a képviselők: kéréseik jó kezekben vannak, a magas választási részvételi arányt produkáló körzet számíthat rá, a támogatások odaítélése körüli lobbimunkában mindig a figyelem központjában fog állni.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére