PAKTUM IRODA - Partner az álláskeresésben!

Szponzorált tartalom • 2018. december 07., péntek •
Várják azon álláskeresők jelentkezését, akik szeretnének személyre szabott segítséget kapni elhelyezkedésükkel kapcsolatban!
PAKTUM IRODA - Partner az álláskeresésben!

Az álláskeresők toborzásában és munkaerőpiaci szolgáltatások nyújtásában vesz részt Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata vezetésével a Vas Megyei Kormányhivatal, Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Szombathelyi Képző Központ Nonprofi t Kft a TOP- 6.8.2-15 „Gazdaság- és foglalkoztatás fejlesztési partnerség a szombathelyi járás területén”című projekt keretein belül. A program célja a szombathelyi járási terület munkaerő-piacának bővítése, az állás- keresők, az inaktí vak és egyéb célcsoportok képzése,valamint foglalkoztatásának elősegítése.

A munkaerő-piaci csoport mentorai személyre szabott szolgáltatásokkal kívánják elérni a cél- csoport munkaerőpiacra való be-, illetve visszajutását. A munkaerőkereslet és -kínálat összehangolásával, a célcsoport mentorálásával, a vállalkozások munkaerő-igényére alapozott , hatékonyabb foglalkoztatás-ösztönzés valósul meg. A Paktum Iroda munkaerő-piaci mentorai várják azon álláskeresők jelentkezését, akik szeretnének személyre szabott segítséget kapni elhelyezkedésükkel kapcsolatban. A munkaerő-piaci mentor a program során segít az álláskeresésben, a megfelelő munkahely megtalálásában: az érdeklődők számára információt nyújt a projekt saját adatbázisában meglévő álláslehetőségekről,személyes támogatást biztosít az álláskeresési folyamat során, segít az önéletrajz megírásában, valamint az interneten keresztül történő álláskeresésben.A munkáltatóknak a Paktum Iroda abban nyújt segítséget, hogy a megfelelő munkavállalót megtalálják az üres pozícióikra.Emellett térítésmentesen lehetőséget biztosítanak álláshirdetések közzétételére mind a www.paktumiroda.hu oldalon, mind pedig a Paktum Iroda Facebook- oldalán. A folyamatos vállalati kapcsolattartás részeként összegyűjti és továbbítják az információkat és a felmerült problémákat a releváns szakmai szervezetek és hatóságok felé, valamint partnerségi fórumokat, és rendezvényeket szerveznek. 2017. október óta 555 ügyféllel és közel 300 munkáltatóval vett ék fel a kapcsolatot a Paktum Iroda munkatársai. Ez idő alatt az ügyfelek 56%-a az elsődleges munkaerő-piacon helyezkedett el.

Az iroda Szombathelyen, az Akacs Mihály utca 8-10. szám alatt található. Hétfőtől-csütörtökig 8-16 óráig, pénteken pedig 8-13:30-ig tart nyitva.

Előre egyeztetett időpontban fogadják új és régi ügyfeleiket, Szombathely és Járása területéről. Telefonos elérhetőségük: 94/513-470.

BEFEKTETÉS A JÖVŐBE

 

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére