Nemény András nem szavazta meg a tanárok fizetésemelését

Frisss • 2013. augusztus 28., szerda •
Nemény András szombathelyi szocialista országgyűlési képviselő az Országgyűlés rendkívüli ülésén nem szavazta meg a tanároknak járó fizetésemelést- áll a Fidesz Frakció szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

Nemény András szombathelyi szocialista országgyűlési képviselő az Országgyűlés rendkívüli ülésén nem szavazta meg a tanároknak járó fizetésemelést.Ez azt bizonyítja, hogy Nemény Andrásnak nem fontos Szombathely és az ország összes tanárának bérrendezése, nem fontos számára, hogy a gyermekeinkkel foglalkozó tanárok megbecsülése emelkedjen.

A Fidesz-KDNP vezette kormány a pedagógusok béremeléséről szóló törvényjavaslattal átlagban plusz négyhavi bért juttat minden pedagógusnak, szemben a Bajnai-kormánnyal, amikor is egyhavi fizetést vettek el minden tanártól.

Ennek a béremelésnek az alapját nem hitelből fedezi a kormány.  A fizetésemelés alapja a magyar gazdaság fejlődése, a magyar emberek szorgalmas munkája.

Minden egyes pedagógus öt számjegyű fizetésemelést kap, 30 és 80 ezer forint között. A társadalom ezzel egy nagyon régi adósságát törleszti, és ezzel kinyilvánítja, hogy méltóképpen megbecsüli a tanárembereket is.

Szombathely, 2013. augusztus 28.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére