Nem mond le Puskás Tivadar!

Frisss • 2013. január 21., hétfő •
Az egyik szombathelyi hírportál arról számolt be, hogy dr. Puskás Tivadar, polgármester lemondásra készül. Telefonon megkerestük a polgármestert, aki elmondta nem áll szándékában lemondani.

Dr. Puskás Tivadar Szombathely polgármestere november elején kapott infarktust. December végén már munkába állt és dolgozott.

A nyugat.hu ma arról számolt be, hogy olyan pletykák láttak napvilágot, mely szerint egészségi állapota miatt kénytelen elhagyni a polgármesteri széket dr. Puskás Tivadar. A polgármestert megkerestük telefonon.

- Egyelőre még nem értesültem arról, hogy le akarnék mondani – fogalmazott ironikusan és mosolygós hangon a polgármester.

- Azt gondolom, hogy az egészségi állapotomat nem a sajtó ítéli meg, hanem az orvosok, ők ugye úgy nyilatkoztak, hogy visszamehetek dolgozni – magyarázta dr. Puskás Tivadar.

A honlap egyébként azt írta, hogy a betegség nagyon megviselte a polgármestert, aggódik a családja, ezért akar lemondani.

- Világ életemben olyan családban nőttem fel, hogy mindig számítottunk egymásnak, és az egészséges aggódás megvan – mesélte a polgármester, s megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon azoknak a városlakóknak, akik betegsége alatt érdeklődtek állapota felől, és aggódtak érte.

Mint megtudtuk, dr. Puskás Tivadar múlt héten tartott fogadóórát, s erre az alkalomra is sokan azért mentek el, hogy meggyőződjenek arról, hogy érzi magát.

Puskás Tivadar jól van és a pletykákkal ellentétben, nem akar lemondani a polgármesteri székről.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére