Munkaerő megtartás – jó gyakorlatok munkáltatói szemmel

frisss, paktumiroda.hu • 2019. január 14., hétfő •
A munkatársak motiválásáról tudhatnak meg többet a szombathelyi cégvezetők és HR-esek a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program egyik projektjének keretében.
Munkaerő megtartás – jó gyakorlatok munkáltatói szemmel

2019. január 22-én (kedden) 9 órakor a Szombathelyi Képző Központ Nonprofit Kft. szervezésében rendezik meg a TOP-6.8.2-15-SH1-2016-00001 „Gazdaság-és Foglalkoztatásfejlesztési Partnerség a Szombathelyi Járás Területén” című projekt soron következő Paktum Partnerségi Ülését. A rendezvény helyszíne Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatának Házasságkötő Terme.
A Szombathely és járásában található cégek meghívott vezetői és HR munkatársai a szakmai programon interaktív, új nézőpontokat felvonultató előadásokat hallgathatnak meg.
Az immáron 5. alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényen a különböző vezetői szerepek és a munkatársak motiválásának eszközei kerülnek górcső alá. Hiszen a vezető személye meghatározza egy cég eredményességét, sikerét, és fontos szerepe van a dolgozói elkötelezettség és a motiváltság kialakításában is.
Milyen eszközökkel érheti el a vezető, hogy a munkatársai erősségeit leghatékonyabban kamatoztathassa? És milyen módszer segíthet, hogy motiváltak és elhivatottak legyenek a cég iránt? Ezekre a kérdésekre kaphatnak válaszokat és valódi, kipróbált gyakorlati ötleteket a két meghívott előadótól.
Hollósi Szabolcs a DISC-Tanulókör alapítója, munkavállalói élményfejlesztő, vezetői viselkedési stílus tanácsadó „Munkahelyi élmény, munkaerő-megtartás!” címmel fog előadást tartani, melyben felhívja a figyelmet a munkahelyi élmény fontosságára, a munkavállalói élményprogramok létrehozására.
Szó lesz arról is, hogy miként alakítsuk a jövő munkahelyeit, hogy a munkavállalók jó közösséget alkothassanak, ezzel együtt a cégeknél befogadó kultúra, magas szintű kommunikáció, munkavállalói jólét legyen jellemző.
Második előadóként Szandi László Szombathely egyik meghatározó ingatlanforgalmazó cégének, a Savaria Home Ingatlan Irodának a tulajdonos-ügyvezetője előadásában gyakorlati példákkal tér ki arra, hogy milyen egy jó vezető, hogyan lehet felépíteni egy jó csapatot, mivel tudja motiválni a munkatársait annak érdekében, hogy egy sikeres, célorientált vállalkozás jöhessen létre.A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött a paktum@szkk-szombathely.hu e-mail címen.Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére