Minden sikeres férfi mögött áll egy nő - a szombathelyi politikusok mögött is

Frisss • 2013. június 18., kedd •
Talán nem túlzás azt állítani, hogy férfi nagyjaink elesettek lennének családjuk nélkül, amelyben a feleségnek, vagy éppen élettársnak, esetleg barátnőnek kiemelt szerep juthat. Megnéztük, ki gondolja ezt hasonlóképpen a szombathelyi „erős” férfiak közül. A Facebook árulkodik!
Minden sikeres férfi mögött áll egy nő - a szombathelyi politikusok mögött is

Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere előszeretettel posztol családos fotókat az internetre, így nála nem volt nehéz dolgunk. Harmonikus családi életére büszke polgármesterünk, unokáiról pedig szívesen beszél nagyobb társaságban is, sőt, sajtótájékoztatón is elő-előfordul, hogy említést tesz róluk. Felesége szombathelyi körzeti orvos, aki köztudomásúlag nagy támasza Puskás Tivadarnak, és egyes információk szerint gyakran ad tanácsokat közéleti kérdésekben is a polgármesternek.

Horváth Zoltán, az LMP önkormányzati képviselője nemrég kötött házasságot, amiről jó néhány fotót is felrakott a Facebook-ra. Érdekes, hogy Balassa Péter (Jobbik) az elmúlt közgyűlésen, és az azt követő sajtótájékoztatón is megemlékezett a zöldpárti képviselő házasságkötéséről, ami már-már túlzott kedvességnek is tűnt. Az LMP-s képviselő jól látható boldogsága is egész biztosan hozzájárul közéleti munkája eredményességéhez.

Lazáry Viktor alpolgármesterről szintén találhatóak boldogságát nem titkoló fényképek, s bennfentesek szerint a fiatal politikus közéleti tevékenysége kapcsán került közel párjához. S miután gyakran láthatóak együtt különböző rendezvényeken, aláírásgyűjtő standoknál, ezért sejthető, hogy politikai irányultságuk sem áll messze egymásétól.

Legifjabb országgyűlési képviselőnk, Ágh Péter – úgy tudjuk - nemsokára házasságot köt élete párjával, így nem meglepő, hogy szerkesztőségünk neki ítéli oda a legjobb facebook-os "párfotó" képzeletbeli aranyérmét. Az országjáró fidelitasos elnököt több közéleti szereplésére is elkíséri párja, így nem vitás: kettejük között teljes a harmónia.

 

Egy szó, mint száz: nincs sikeres férfi erős nő nélkül, ami alól politikusaink sem kivételek.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére