Mi játsszuk a slágereket! - 32. hét

HÁ • 2012. augusztus 08., szerda •
A Mi játsszuk a slágereket! a Frisss.hu sorozata, méghozzá a FrisssFM-el való tagadhatatlan kötődés jegyében. Minden héten bemutatjuk, hogy melyik a FrisssFM által legtöbbet játszott, legnépszerűbb, illetve a hét legnagyobb újdonságának számító dal, hisz Szombathelyen FrisssFM 97.7! Mi játsszuk a slágereket!

Itt egy kis emlékeztető a múlt hét slágereiből. A FrisssFM zenéjével próbálja kiszolgálni a lehető legszélesebb réteget, ezért rengeteg nagysikerű slágert hallhatunk viszont a rádió hullámhosszán. A hét újdonságának egy szomorkás, kifejezetten melankolikus dalaival hírnevet szerzett hölgy bizonyult. A heti topra az év 32. hetében egy angol fiúbanda csapott le.

A hét újdonsága: Lana Del Rey - Summertime Sadness

Lana (Elisabeth Grant) első ízben Lizzy Grant név alatt próbált szerencsét, de miután ezen a néven megjelent első album mérsékelt érdeklődést keltett, támogatói javasolták, hogy jobban csengő, a dalokban is gyakran felidézett retrós hatású filmes világot idéző művésznevet vegyen fel. A Lana név tiszteletadás a néhai hollywoodi Lana Turner színésznőnek, míg a Del Rey a Ford Motor Company egyik, 1981 és 1991 között Brazíliában gyártott, és kedvelt típusának kellőképpen érdekesen hangzó neve. Grant azt szerette volna, hogy a név az együttese neve legyen, de a zenésztársai és a marketingesek egyetértettek abban, hogy a művésznév őt magát, az énekest kell jelentse. A névváltoztatásóta hatalmas népszerűségnek örvend a hölgy, mi is csak annyit kérnék, hogy ha lehet, picit vidámabban!

Heti Top: The Wanted - Chasing The Sun

A The Wanted egy angol fiú banda. Debütáló klipjük az All Time Low ami 2010 május végén jelent meg. Igaz az itthoni kis-csajok szívét még nem sikerült összetörni, de jó úton vannak afelé (már azoknál a csajoknál van esély, akik szeretik az igazi nyálgépeket). Énektudásukkal nincs baj, s ez a szám igazán rendben van. Jó szórakozást hozzá.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére