Legyél te is a KolbászPosta.hu viszonteladója!

Szponzorált tartalom (x) • 2021. január 27., szerda •
A KolbászPosta.hu tavaly indította útjára egyedi élelmiszertermékekkel foglalkozó webáruházát, az online hozzáférés ugyanis praktikus, kényelmes és gazdaságos módja a prémiumminőségű élelmiszeripari termékek vásárlásának.
Legyél te is a KolbászPosta.hu viszonteladója!

A tradicionális magyar termékek nagykereskedéseként működő Bioszolg Kft. elkötelezett amellett, hogy a különleges hústermékek széles körben ismertté és elérhetővé váljanak. Ezért is indították útjára viszonteladói programjukat, melynek segítségével egyedi árakat és ajánlatokat tudnak nyújtani partnereik részére.

Miért előnyös, ha valaki viszonteladó lesz?

A hosszú cégtörténettel és jó hírnevű termékekkel bíró beszállítók csaknem komplett termékkínálata mellett olyan termékeket is kiszállít a cég, amelyeket egyáltalán nem vagy csak ritkán lehet megtalálni a hagyományos boltok kínálatában. A minőségi húskészítmények online elérésével az eddigieknél is szélesebb körben tudja a fővárosi kötődésű cég megszervezni a kiszállítást. Közel 50 gyártó ezernél is több terméke megtalálható a kínálatban, melyet folyamatosan bővítenek a vásárlói visszajelzések alapján.

A hatalmas termékkínálat mellett az általuk forgalmazott húskészítmények méltó megjelenítését is biztosítja az az elkötelezett munka, amivel minden egyes termék mellett feltüntetik az összetevők listáját, allergén- és tápérték-információkat, hogy megfeleljenek a viszonteladói és vásárlói igényeknek. Ismert érzékenység esetén érdemes figyelemmel lenni a csomagoláson feltüntetett tudnivalókra is, melyek adott esetben pontosabb információkat tartalmaznak.

Hogyan rendelhetünk?

A viszonteladók regisztrációt követően jutnak hozzá a webáruház egyedi kínálatához és áraihoz. A regisztráció érdekében meg kell adni a cég adatait. Adategyeztetés céljából az áruház ügyfélszolgálata telefonon keresi fel a regisztrálót, ezt követően azonnal láthatóvá válnak a partnereknek megállapított nagykereskedelmi árak és a havi akciók. 

A viszonteladó partnerek rendeléseiket a számukra legkényelmesebb módon, a webshopon vagy telefonon keresztül is leadhatják. Számukra a kiszállítás is ingyenes. Igény esetén személyes kapcsolattartásra és átvételre is van lehetőség. 

Amennyiben az ajánlat felkeltette érdeklődésedet, vedd fel a kapcsolatot a vállalkozás felkészült ügyfélszolgálatával egy elektronikus űrlap kitöltésével, vagy telefonon keresztül. 

Regisztrálj a kedvezőbb árakért

Ha szeretnél részese lenni a prémium hústermékek egyre bővülő forgalmának, regisztrálj a KolbászPosta.hu webáruházba a viszonteladói oldalon elhelyezett "Regisztráció" gomb megnyomásával.

Akkor is kattints, amennyiben előzetesen kíváncsi vagy a cég kereskedőknek nyújtott kedvezményes áraira és akcióira. Az üzletkötők várják hívásodat.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére