Lazáry Viktor péntek reggel ismét tesztel

Frisss • 2013. szeptember 26., csütörtök •
Sem a múltban, sem a jelenben, sem a jövőben nem fogok kábítószert fogyasztani -így reagált Lazáry Viktor alpolgármester dr. Czeglédy Csaba frakcióvezető felvetésére, miszerint a politikus keménydrog függő. Czeglédy átadja bizonyítékait a rendőrkapitánynak, Lazáry az ügyvédjével konzultál. Az alpolgármester sajtóközleményben reagált a történtekre.
Lazáry Viktor péntek reggel ismét tesztel
Friss
 
2013.szeptember 27-én, pénteken 9.00 órakor a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Központi Laboratóriumában (9700 Szombathely, Markusovszky Lajos u. 5.) ismét elvégzem a korábban már negatív eredménnyel zárult drogtesztet- értesítette a sajtó munkatársait Lazáry Viktor.

Mint ismeretes, 48 órás ultimátumot adott Czeglédy Csaba szocialista politikus, hogy mondjon le az a városvezető, akiről felvétel bizonyítja, hogy kemény droggal él. Mivel ez nem történt meg, nyilvánosságra hoztak egy videót, amin az MSZP állítása szerint Lazáry Viktor fogyaszt kábítószert. A fekete-fehér rejtett kamerás felvételt először az egyik helyi internetes hírportál tette közzé. 
 
"Megdöbbentő, hogy a Városháza irodájában drogot fogyasztott, tudtuk, hogy tegnap próbált negatív drogtesztet intézni." -mondta Czeglédy. Lazáry Viktor válaszolt, majd megmutatta a drogtesztjét, mely hat kábítószercsoportban végzett vizsgálatot, és mindegyik negatív lett. -Sem a múltban, sem a jelenben, sem a jövőben nem fogok kábítószert fogyasztani. Az elmúlt hét évben alpolgármesterként, a sport bizottság elnökeként a fiatalok egészségéért dolgoztam. További nyilatkozatokat és jogi lépéseket azután teszek, hogy konzultáltam az ügyvédemmel." -jelentette ki az alpolgármester. 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

nyugat.hu internetes portálon megjelent video kapcsán az alábbi közleményt teszem.

  1. Sem a múltban, sem a jelenben, sem a jövőben nem fogyasztottam, nem fogyasztok és nem fogok fogyasztani kábítószert.
  2. A felvételen nem én vagyok látható.
  3. Czeglédy Csaba, korábban adócsalásért elítélt szocialista frakcióvezető 2013. szeptember 23-i, keddi sajtótájékoztatóját követően 2013. szeptember 24-én a szombathelyi Markusovszky Kórházban "vizelet drogtesztet" végeztem, amely negatív eredménnyel zárult.
  4. Kényszerítés bűntette és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt feljelentést teszek az illetékes Rendőrkapitányságon.
  5. Képviselői és alpolgármesteri munkámat a jövőben is maradéktalanul elvégzem.
  6. A személyiségi jogaim megsértése miatt indítandó kártérítési perekben megítélésre kerülő kártérítést drogprevencióval foglalkozó szombathelyi szervezeteknek ajánlom fel.

Tisztelettel,

Lazáry Viktor

alpolgármester

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére