Koronavírusos a toronyi önkormányzati hivatal egyik dolgozója, néhányan karanténban vannak

• 2020. szeptember 05., szombat •
Pozitív lett a koronavírus tesztje a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal egyik dolgozójának, aki a családjában előfordult hasonló minta után saját maga kezdeményezte a vizsgálatot. A hivatal néhány munkatársa karanténba kényszerült.
Koronavírusos a toronyi önkormányzati hivatal egyik dolgozója, néhányan karanténban vannak

Hivatalos értesítést tett közzé dr. Scheid Eszter jegyző, a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal vezetője. Ebben arról tájékoztatja a toronyi lakosokat, hogy a hivatalban szeptember 4-étől, péntektől előre láthatóan két hétig szünetel a személyes ügyfélfogadás. Akinek azonban ezen idő alatt sürgős elintéznivalója van, hétköznapokon reggel 8-tól déli 12 óráig hívhatja a 06/94/540-521-es telefonszámot.

Mint az értesítésből kiolvasható, a hivatal dolgozói a község lakosainak érdekében vonultak önkéntes karanténba egy szintén önkéntesen elvégzett, pozitív eredménnyel zárult koronavírus teszt után.

A hivatalos értesítésből pontosan nem derült ki, ám a körülményeket jól ismerő egyik önkormányzati képviselő elmondta: miután a hivatal érintett dolgozója (a nevét személyiségi okokra tekintettel nem hozzuk nyilvánosságra) megtudta, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje, kezdeményezte, hogy a járványügyi hatóság végezze el az ilyenkor szokásos kontaktkutatást. Ennek lett az eredménye, hogy a hivatali dolgozó néhány munkatársa házi karanténba vonult. Emiatt pedig felfüggesztették a személyes ügyfélfogdást a toronyi hivatalban, illetve a következő két hétben a toronyi művelődési ház is csak részlegesen működik.

A toronyi lakosok megnyugtatására azt még hozzátesszük, hogy a pozitív tesztet produkáló dolgozó az elmúlt napokban a hivatali munkája során ügyféllel nem volt személyes kontaktusban.

 

forrás: torony.hu
fotó: oxygenmedical.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére